sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Semnele..femeilor satisfacute..




Iata cele zece semne prin care observam daca satisfacerea femeii s-a produs intr-adevar:
1.    Mainile ei il imbratiseaza de spate, partea inferioara a corpului ei se misca. Aceasta inseamna ca ea este foarte excitata.
2.    Corpul ei inmieresmat ramane uscat, extremitatile ii sunt intinse si nemiscate, ea respira greoi pe nas. Aceasta inseamna ca doreste sa reinceapa miscarile penisului.
3.    Ea ii desface palma ca sa se joace cu aceasta. Il cuprinde si il strange cu mana. Aceasta inseamna ca il doreste.
4.    Ochii si spancenele ii tresar, glasul este gutural sau cristalin. Asta inseamna ca este foarte excitata.
5.    Ea se prinde de picioare cu ambele maini si-si deschide larga portile vulvei. Aceasta inseamna ca se desfata din plin.
6.    Ea scoate limba, ca si cum ar fi pe jumatate adormita sau ametita de bautura. Aceasta inseamna ca organele ei sexuale doresc miscarile profunde si line si ca ea doreste ca el sa le execute energic.
7.    Ea isi intinde picioarele si degetele, incercand sa pastreze penisul in interiorul ei, dar pentru ea inca nu este clar in ce fel ii va satsiface el nevoia de a fi patrunsa si, in acelasi timp, sopteste ceva. Aceasta inseamna ca fluxul yin circula.
8.    Deodata ea primeste ceea ce doreste si il imbratiseaza usor de talie. Transpira putin si, in acelasi timp zambeste. Acesta inseamna ca nu numai ca nu doreste ca el sa termine, ci dimpotriva.
9.    Senzatia dulce a inceput iar ea primeste tot mai multa satisfactie: fluxul yin a sosit; il tine in continuare pe barbat strans imbratisat. Aceasta inseamna ca inca nu este pe deplin satisfacuta.
10.    Corpul ii este fierbinte si umed de transpiratie, mainile si picioarele ii sunt lipsite de vigoare. Inseamna ca este pe deplin satisfacuta.

1 comments:

Laszlo on 8 noiembrie 2009 la 07:21 spunea...

Wow dyeve?

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino