marți, 13 decembrie 2011

De ce unii barbati gandesc cu penisul?


„Lui Dumnezeu ii plac nebunii si prostii ca daca nu-i placeau nu facea atat de multi!"
Adorat in cultele falice din Antichitate, demonizat de Biserica, subiect de texte filozofice si poetice, organul sexual masculin a devenit in cele din urma obiect de studiu pentru anatomisti si medici, iar in zilele noastre pentru sexologi. Dar, desi laicizat astfel, penisul continua sa alimenteze fantasmele si sa constituie un subiect predilect de manipulare.Barbatii (dar si femeile, trebuie sa recunoastem), sunt obsedati de marimea si dimensiunile acestuia. Este prea mic? Prea subtire? Curbat catre stanga? Circumcis sau nu? Astea da probleme de existenta.Acea bucata de carne in plus, oricat ar suna de nebuneste, are un impact enorm asupra parerii de sine. Si ca un rezultat, aceasta afecteaza nu numai modul cum arati in relatii sexuale, dar si atitudinea despre sine in general.
Sa vedem cam ce se spune despre ce poarta fiecare barbat in pantaloni, in functie de marime (sper eu destul de amuzant pentru voi). 


    (Isabel Mastache - la show-ul de modă “El Ego”) 
I. Barbatii cu penisul mare:Maxipenisii se simt împliniti spiritual pentru simplul motiv ca au penisul mare. Ei nu se straduiesc sa faca nimic în viata lor. Nu vor nici bani, nici faima, nici case, nici masini. Ei nu au nimic de demonstrat. Au penisul mare si stiu ca au penisul mare si punct. Acest lucru le este de ajuns încât sa duca o viata linistita, pasnica si vesela, straduindu-se în viata doar cât e necesar sa supravietuiasca. Maxipenisii sunt pasnici si linistiti. Nu vor nici razboaie, nici cearta, nici nimic. Se vor împaca cu toata lumea, si vor cauta solutia de mijloc în orice conflict, pentru ca nu au nevoie sa se compare cu altii. Deja se stiu superiori. Atitudinea lor generala fata de restul oamenilor este de o superioritate detasata. Se uita de sus, cu blândete la restul oamenilor, întelegând drama lor interna. Totusi sunt marinimosi. Daca ar fi dupa ei, toata lumea ar avea penisul mare, dar, din pacate, nu se poate. În relatiile cu femeile sunt calmi si tandri, capabili de o relatie profunda si sentimentala, pentru ca nu au nevoie de altceva. 
II.Barbatii cu penisul mic:Lumea s-a dezvoltat pe spatele barbatilor cu penisul mic. Toti cercetatorii, toti filozofii toti artistii au avut penisul mic... Minipenisul este un om muncitor. El stie ca o are sub-standard si va dori toata viata sa compenseze. Va munci, se va zbate, va creea. Toate ca sa para ca o are mai mare decât e cu adevarat. În mintea lui, el are impresia ca lumea va face o paralela între succesul lui si marimea penisului lui, desi, cu cât aduna mai multe chestii, cu cât se zbate mai tare, cu atât dovedeate cat o are mai mica. Minipenisul vrea tot timpul sa iasa în evidenta. Unul mai prost va cumpara foarte multe chestii, compensând marimea lui peniana cu masini mari, case mari, haine de lux, etc. Unul inteligent va compensa prin facutul de lucruri noi, prin inovatie în domeniul de care se ocupa, împingând lumea înainte. Se va simti tot timpul amenintat de oamenii cu penisul mare dar nu este destul de bazat pe marimea propriului penis încât sa caute conflictul cu acestia. Îi va urî în tacere. El este nefericit pâna la vârsta de mijloc, când, se va resemna cu penisul lui mic si va începe ss se bucure de posesiunile lui materiale si ss caute placere în munca sa. Minipenisul, pâna la faza de împacare cu propriul penis va privi femeia ca un obiect. O va alege nu dupa sentimente, ci dupa valoarea superficiala a ei. Va fi pentru el doar o alta chestie cu care sa compenseze penisul mic. În faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relatie profunda, dar minipenisul necopt niciodata nu va fi în stare de o relatie adevarata. 
III. Barbatii cu penisul mediu:Medipenisii sunt caracterizati printr-o tensiune interna permanenta. Sunt oameni vehementi si violenti. Stiu ca penisul lor nu are o dimensiune care sa impuna categorisirea în tipologiile anterioare si de aceea vor fi toata viata blocati într-un permanent concurs de masurare a penisului. Medipenisul va râde bucuros când va da de unul cu penisul mic si îi va demonstra ca a lui e mai mare si îi va sapa pe la spate pe cei cu penisul mare ca sa îi deruteze dar fara succes. Maxipenisii sunt imuni la rautatii si acest lucru îl va frustra pe medipenis. Însa cel mai violent va fi cu cei ca el, restul medipenisilor. Stie ca unul cu penisul mediu, ca a lui este asemanator lui. Unul mai prost va încerca prin orice metoda sa demonstreze ca are juma de centimetru în plus si va face tot soiul de competitii cu ceilalti medipenisi, tot timpul facând topuri si clasificari. Unul mai destept va încerca sa se distanteze de ceilalti medipenisi printr-o personalitate unica. Printr-un mod de a fi original. La vârsta mijlocie, medipenisul ori se va încadra singur în una din categoriile de mai sus, mimând comportamentul lor (pseudomaxipenis sau pseudominipenisul) sau va ramâne toata viata un frustrat, un încrancenat. Atâta timp cât va considera ca are penisul mediu, va fi o forta distructiva, un element negativ al societatii. Medipenisul cauta o femeie care sa-l faca sa se simta cu penisul mare. Va trece peste orice defect al acelei femei atâta timp cât ea va avea grija de aceasta simpla nevoie a lui. De aceea relatia lui cu femeile va fi una de simbioza, nu una profunda. Evident, pâna la faza pseudo. 
IV. FemeileFemeile nu au penis. Evident. De aia sunt apenis. Totusi, modul lor de gândire se centreaza pe penis. Singure, sunt haotice. Comportamentul lor nu poate fi prevazut, pentru simplul motiv ca nu au un penis fizic. Au în schimb o imagine a propriului penis în cap, care fluctueaza.Ei bine, femeia într-un anumit moment se va comporta în functie de cât de mare este penisul-psihic, penisul imaginat de ea ca il are in cap. Iar imaginea apenisului despre nepenisul ei este foarte fluida. Poate fi de 10 cm acum, si de 30 peste 10 minute. De aceea femeia este imprevizibila si lipsita de logica. Din fericire, dupa ce se combina cu un barbat, va adopta marimea penisului acestuia ca fiind marimea penisului ei.S.O.S... Daca va avea impresia ca penisul masculului este mult mai mic decât penisul ei mintal, din cap.. va încerca sa îl domine si sa îl tina sub papuc.
Deci, ***** este de gen feminin! ... 
( JE - 2009 )

1 comments:

Luíz Sommerville Junior on 18 decembrie 2011 la 14:22 spunea...

Boa tarde, querida amiga ,estamos passando para desejar um Feliz natal! Tudo de bom para si e para os teus familiares.

Nossa gratidão pela tua amizade!

Abraços e beijos, Jorge e Dani do Távola de Estrelas.

ps: Estou deixando de utilizar o meu heterónimo Luiz Sommerville Junior e voltando a usar o meu apelido de família, JouElam

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino