sâmbătă, 24 aprilie 2010

Ouch! aka Sexy issue, right?


http://unwrappedphotos.com/wp-content/gallery/in-the-press/channing-tatum-sexiest-actor-cosmopolitan-may-2010.jpg 
Hei, stop, oke? Mai intai trebuie sa amintesc despre aparitia lui Channing Tatum pe coperta Cosmoplitan din luna May 2010, care de data aceasta ii inhata official titlul detinut 2 ani de Johnny Depp, pentru “Cel mai sexi actor”. Dupa efectuarea unui sondaj rapid pe 3500 de "capete" de cititori s-a luat pulsul momentului, si s-a decis care este “Cel mai sexy actor” al momentului iar “loteria” a fost castigata de Channing Tatum. (..in sfarsit, am fost auzita..si s-a facut dreptate…:)

Cunoscut din Step Up si cele cateva filme care au demonstrat ca stie si poate sa joace excelent daca are si scenariul potrivit pe langa faptul ca este destul de hot si danseaza super-oki Chan nu pleaca cu mana goala de la filmari si se insoara in urma cu 1 an chiar cu actrita din film- Jenna Dewan (Tatum), ce se pare ca ii poarta noroc. Sorry, Gals!.. dar chiar e mistoaca, look! 

http://dailycontributor.com/wp-content/uploads/2009/07/channing-tatum-jenna-dewan-married.jpg

Nume naştere:Channing Tatum Matthew
Porecla: Chan  

Mini Biografie – Channing Tatum s-a nascut la 26 aprilie 1980, intr-un orasel numit Cullman – Alabama. Plin de energie de mic si incomod pentru unii,parinti sai decid sa-l inscrie la diferite sporturi, cum ar fi atletism, baseball, fotbal si astfel sa-l tina departe de probleme. In clasa a-IX-a este trimis la Scoala militara, unde descopera pasiunea pentru fotbal si sperantele sale se centreaza pe castigarea unei burse la un colegiului atletic. Scopul lui Chan se implineste si acesta a fost recrutat castigand o bursa completa la Colegiul Atletic dintr-o scoala situata in Virginia de Vest.Tatum, se califica in Kung Fu si Gor-Chor Kung Fu, o forma de arte martiale, in care castiga ambele centuri , insa, pleaca mai departe sa lucreze ca muncitor in constructii si mai apoi devine broker de vanzari si credite ipotecare.La 20 de ani se apuca de modelling (la cum arata este destul de evident...) pentru diverse branduri: Abercrombie &Fitch,Nautica, Gap, Aeropostale, Empori o Armani plus aparitia sa in cateva reclame, gen: American Eagle, Pepsi și Mountain Dew, si poate fi vazut pe marele ecran ca actor in Antrenorul Carter(2005), in care el joaca rolul  unui mare jucator de baschet din scoala, de asemenea, in serialul TV foarte popular "CSI- Miami" (2002), unde a jucat rolul lui Bob Davenport. LAST, but not least,Chan isi face aparitia in filmul romantic "Dear John" anul acesta, film situat la egalitate aproape cu "Sex in the City" - preluand deja locul 1 in box office-ul din Marea Britanie, cu incasari de peste 1,955,301 £ - de departe considerat cel mai the best film romantic - ciocnindu-se cu filme gen "Clash Off the Titans" si "How to train you're Dragon"

.  

“Dear John”, cu Channing Tatum, Amanda Seyfried şi Richard Jenkins in distributie, a fost realizat dupa cartea omonima scrisa de Nicolas Sparks, autor care a mai scris romanele ecranizate "The Notebook" şi "A walk to remember" – o drama romantica ce se merita sa fie vazuta, neparat fetelor.

In numarul din februarie trecut, Chan povesteste detalii picante si haioase despre un accident produs pe platourile de filmare de la “The Eagle of the ninth” care i-au “oparit ”barbatia – comparandu-l cu un hot dog lasat prea mult pe gratar – povesteste Tatum ( 29 deani). “Am fost la spital, am ajuns in copci si a fost o durere sufocanta. Un membru al echipajului a turnat apa fierbinte pe costumul meu iar incercarea de a tine costumul; cat mai departe de corpul meu; a fost zadarnica;  pur si simplu a intrat direct in jos - si mi-a ars pielea. Am fost la cel mai apropiat spital situat la 1 h distanta, injurand si promitand ca-i oi bate pe toti imediat ce ma voi recupera pentru ca nici macar pachetele de gheata nu au fost capabile sa imi alunge durerea.

Printre morfina si bandaje, fericit ca a scapat de durere,acesta a uitat de amenintarile facute fata de cel care i-ar fi produs "durerea" imensa – si chiar daca in jur de 5 baieti se zgaiau mereu la “Penisul sau zbarcit” din fericire acesta si-a revenit complet si este din nou mandru de “pachetul ” sau cu care a fost dotat. “Sunt bine acum”- spune el. “Acum penisul meu este fantastic, 100% recuperat, si pot juca din nou”. :)) Channing Tatum in prezent se afla in New York City unde filmeaza deja thrilerulde la filmul “Son Of No one” laturi de Al Paccino.

Remember that - the all the handsome men are either married or gay, girls! Haha!

4 comments:

Unknown on 24 aprilie 2010 la 01:32 spunea...

Remember that - the all the handsome men are either married or gay, girls! Hi-Hi-HI!
Yeah that's right !
Will.
Have a great week-end !
Will.
Ps: Those who are married are on a very short leash.Lol

Unknown on 24 aprilie 2010 la 02:02 spunea...

@Will

Ha ha! More or less you have right!:D

XO

PinkPanthress on 24 aprilie 2010 la 03:33 spunea...

So true!!
Though, if they are married, that wouldn't be bad, they could get divorced at some time... but if they are gay, one can not really dream about them becoming hetero from one day to another. ;)

Unknown on 24 aprilie 2010 la 12:46 spunea...

@Pink Panthress

You have you're right too..:0
but os like this one joke..


"What's the difference between an intelligent man and a UFO?
I don't know, I've never seen either one."

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino