marți, 10 noiembrie 2009

Too hot..


Oki..ce spuneti despre emisiunea de la realitatea TV....?



Preşedintele PSD did it again.. !
Invitat  în emisiunea „Tu decizi” de la Realitatea TV, Mircea Geoană inventează  noua funcţie de „preşedinte de universitate” http://www.realitatea.net/mircea-geoana-ar-dori-sa-fie-presedinte-de-universitate-daca-nu-ar-fi-om-politic 659752.html 
Figura de stil ca e de gradatie, antiteza ( who care?..)  formulata de "Domnia sa" demonstreaza ca nu da doi bani macar in leasing..pe instituţiile superioare de învăţământ ( aveam pretentii mon cheri..nici altii nu dau..)  instituţie care în  prea-iluminatul univers intelectual al preşedintelui PSD (.. si nu numai ..se mai gasesc destui  pe langa noi care pretind ca sunt super dotati intelectual - si fff intelijentzi..) ar fi imbibata cu miros de mancarica de cartofi de pe o scara de bloc ce are o asociatie cu tot cu presedinte de "Boc"..pardon bloc..am vrut sa zic..( pei, du-te bre, la bloc..si basta!)

„Aceste lucruri, însă, nu ne doare”, spunea Marian Vanghelie renumitul  si stapanul tuturor inelelor din Rahova-city,  ne dor totusi dragilor.. si ne cam doare  ceea ce intampla si se va intampla cu tarisoara asta. 
Cu turcii, cu tatarii, cu romanii, cu hunii s.a. ne-am tot batut si am castigat..dar cu acestia..Tulai Doamne..nu mai stiu....Macar eu sunt romanca si cam atat.

(http://nufigeoana.ro/ - check this! e super site-ul )
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino