miercuri, 7 octombrie 2009

Si, Wahlberg face contrabanda..so?..altii fac crime..



Actorul american Mark Wahlberg va juca în "Reykjavik-Rotterdam", un remake în limba engleză al unui thriller islandez care reprezintă propunerea Islandei la premiile Oscar 2010 pentru cel mai bun film străin. Filmul "Reykjavik-Rotterdam" prezintă povestea unui gardian, fost contrabandist de alcool pe ruta Islanda-Olanda , căruia un prieten dubios îi propune să revină la această activitate ilicită, după ce începe să se confrunte cu o serie de probleme financiare. Baltasar Kormakur, cineastul islandez care a fost atât producătorul, cât şi protagonistul filmului original, ce deţine totodată toate drepturile asupra viitoarelor remake-uri ale filmului său, va asigura regia acestui proiect în limba engleză, produs de Warner Bros. Wahlberg, nominalizat la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Cârtiţa", în regia lui Martin Scorsese, are, la cei 38 de ani ai săi, un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea unei celebre mărci de lenjerie de corp. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian" şi "Lunetistul". În cel mai recent film al său, "Max Payne", el joacă rolul unui agent din brigada antidrog, într-o peliculă inspirată din jocul video cu acelaşi titlu. El mai joacă în drama supranaturală "The Lovely Bones", în regia lui Peter Jackson, dar şi în comedia romantică "Date Night", în regia lui Shawn Levy.

10 comments:

Unknown on 7 octombrie 2009 la 19:40 spunea...

My sister is crazy over Mark Wahlberg LOL.

victorysilcana on 9 octombrie 2009 la 03:15 spunea...

No está mal el muchacho...
Un beso

Principe Encantado on 9 octombrie 2009 la 16:08 spunea...

Vim lhe desejar um bom final de semana amiga.
Abraços forte

ALUISIO CAVALCANTE JR on 10 octombrie 2009 la 06:51 spunea...

Olá querida amiga.
Estou com saudades das suas visitas.
Um lindo final de semana para ti.

Laszlo on 10 octombrie 2009 la 15:07 spunea...

Din nou ai scris ceva interesant.Esti o adevarata mica enciclopedie chiar daca nu le sti pe dinafara,nu asta conteaza.ILY

Unknown on 21 octombrie 2009 la 11:06 spunea...

@ Buttery"Fly

Really?..Is an interesting actor..indeed..but I am not crezy about him..so much..:)) LOL..kises

Unknown on 21 octombrie 2009 la 11:06 spunea...

@ victorysilcana

NO, no es..
due bessitos..:))

Unknown on 21 octombrie 2009 la 11:08 spunea...

@ Principe Encantado


Muito obrigado e você também tem .. tarde .. Cam .. me perdoe .. realmente não tinha tempo ultimamente .. mas eu tenho que fazer mais para você .. para todos os meus amigos .. eu dulce filhote:)

Unknown on 21 octombrie 2009 la 11:09 spunea...

@ALUISIO CAVALCANTE JR

Ola! Olaaa! mio amigo

E un lindo e um belo dia para você hoje..:))

Unknown on 21 octombrie 2009 la 11:12 spunea...

@ ladislausasianscuties

nu le stiu pe dinafara..si nici pe dinauntru..nu-mi incarc memoria cu ele..decat atunci cand le gasesc, dau peste ele..si le mai sheruiesc..aici..sau le tin pentru mine..Informatia, trebuie raspandita..always..asa luam si noi si altii la cunostinta..diverse.cum fatuca aia de ex..a fost mutilata pe viata, cum acest Wahlberg..face furori sau nebunele..cum si ce este masajul si toxina, ce legatura are mierea..si care e sensul acestor bloguri..pana la urma..
Pei, de a sherui..ce ne trece fiecaruia prin capatana..si ce ni se pare mai interesant in primul rand pentru noi cei care postam in propriul blog..daca exista si vizitatori sau commentarii..cu atat mai bine..inseamna ca ia castigat..right?..right..smiles..
Thanks for all yo're comments..
ai muncit ceva..bag 'sama..:)))

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino