joi, 15 octombrie 2009

Poti sa ai un orgasm de 1 h...


O data la o mie de partide sexuale, fiecare femeie sau barbat poate avea orgasmul de o ora. Nu trebuie decat sa se specializeze in tehnici de sex oral si sa nu renunte la placerea pe care i-o ofera partenerul.

Tehnica "Fluturele Venus", bazata pe un stimulator clitoridian prezent in majoritatea cataloagelor de accesorii erotice, este cheia orgasmului de 60 de minute, informeaza Fox News.
Sexologii americani Leah and Bob Schwartz, autorii lucrarii "Orgasmul de o ora", au spus ca cei care cauta placeri prelungite nu trebuie decat sa isi lase inhibitiile deoparte si sa simta fiecare contractie a muschilor zonei genitale.
Astfel, orgasmul incepe atunci cand partea genitala este cea mai relaxata din tot corpul. In momentul in care placerea devine din ce in ce mai puternica, contractiile musculare din zona respectiva definesc de fapt orgasmul.
Tehnica "Fluturelui Venus" are drept scop mentinerea placerii pentru foarte mult timp si nu terminarea ei in doar cateva minute.
Astfel, doritorii de orgasme prelungite nu trebuie decat sa se lase purtati de placerea fiecarei mangaieri a zonelor genitale, proprie acestei tehnici.
Stimularea clitoridiana intretine placerea pentru mai mult timp, iar partenerii vor simti orgasmul de o ora daca isi vor lasa deoparte inhibitiile si se vor gandi doar la atingerea celor mai inalte culmi ale placerii.
orgasm_de_o_ora_b
Strategia cea mai eficienta in atingerea orgasmului de o ora este oferirea treptata a cate unui impuls de placere, fara a dori sa atingeti culmile ei foarte repede.
Mai mult, fiecare contractie musculara este un orgasm in sine, care, odata atins, va genera altul, pana in momentul in care partenerii decid ca vor sa se opreasca.

2 comments:

Anonim spunea...

Daca e prea mult, te poate pierde ca sa se distreze cu sex propriu-zis ...

Unknown on 21 octombrie 2009 la 10:49 spunea...

@ the Bluesman

I didnt understand exactilly..but here is an advantage..for us..women..like you see..:))..all the time we have an advantage,but..also depends..of many..many other thinghs..and factors..and...and..and..

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino