vineri, 16 octombrie 2009

Pick a number..51..
PhotobucketDe ce a intra in acest petic din desertul Nevada te poate face sa-ti pierzi viata ? Ascunde cumva Guvernul American OZN-uri in acesti munti ?
Un singur om are raspunsul , da este oare acesta adevarul ?
La 190 km de N-V de Las Vegas in desertul Nevada , hartile oficiale nu mai inregistreaza nimic . Cu toate ca sunt multe acolo - sosele , munti , buncare , cladiri , si o pista enorma de 9,5 km - pe hartie aceste lucruri nu exista . Este ca si cum orce activitate umana ar fi incetat pe o arie de marimea Elvetiei Accesul oamenilor in aceasta zona este interzis . " Este autorizata folosirea fortei ! " Avertizeaza inscriptiile . Spatiul aerean al acesteri zone este sacru in SUA . Acest loc este NELLIS AIR FORCE RANGE si zona Testelor Nucleare , cunoscuta Zona 51 ( nume dat unei parti a bazei intr-o veche harta guvernamentala .)

Tehnologie extraterestra ?
-----------------------------------
Fondata in 1954 ca baza secreta in care LUCKHEED AIRERAFT CORPORATION sa poata dezvolta constructia de avioane de spionaj pentru CIA " zona 51 " Mai este inca locul unde iau nastere cele futuriste proiecte ale SUA . Bombardierul STEALTH a fost testat aici impreuna cu un alt avion neconventional . Acesta a fost intodeauna invaluit de mister - USAF a admis existenta lui abia in 1994 - deoarece reprezenta vf de lance al tehnologiei militare americane . Singura problema tinand seama de recentele dovezi controversate , este aceea ca tehlnologia nu este americana . Nici tehnicienii
Ambele provin din spatiul cosmic . Chiar decand zona 51 a fost stabilita acolo oamenii au inceput sa relateze aparitia unor obiecte ciudate pe cerul de deasupra acestei zone . Aceste afirmatii au fost negate de catre autoritati . Dar negarea s-a transformat in stanjeneala cand unul din oamenii lor a pretins ca in afara de faptul ca deasupra zonei 51 sunt OZN uri , USAF - ul chiar lucreaza cu tehnologie extraterestra . Robert Bob Lazar , un om de stiinta care a lucrat a lucrat la acea baza timp de 5 luni , incepand din decembrie 1988 a adus stirea la televiziune in mai 1989 . Acesta a dezvaluit ca guvernul SUA cerceteaza 9 farfurii zburatoare si incearca sa adapteze tehnologia extraterestra proprilor scopuri . Lazar a fost filmat in umbra , a folosit pseudonimul " Denis " iar vocea i-a fost modificata electronic . El pretindea ca impreuna cu sotia lui au primit amenintari cu moartea . Secretul in care sa invaluit nu i-a fost de mare folos , caci dupa interviu aceste amenintari sau intensificat si chiar sa tras asupra masinii lui . In noiembria pentru a inpiedica orce interventie ulterioara acesta si-a dezvaluit identitatea . Acunti Lazar a descrie locul ultra secret S4 de langa PAPOOSE LAKE in interiorul zona 51 . A relatat cum a fost angajat intr-o echipa de 22 de ingineri care trebuia sa inteleaga cum functiona sistemul de propulsie al vehicolului spatial .

Interiorul lui S4
--------------------------------
Conform spuselor lui Lazar S4 este un complex aflat sub pamant , ce ocupa un intreg lant muntos . La inceput el a crezut ca lucreaza cu tehnologieavansata creata de oameni . Nu avea nici o lipitura observabila , nici un surub , nici un nit - sustinea Lazar . Totul avea marginile rotunde si moi . Ca si cum ar fi fost facuta din ceara incalzita si apoi racita . Nava avea hublouri , bolti si scaule micute , la doar 30 de cm de pamant . Propulsorul avea marimea unei mingi de base-ball si emitea un camp antigravitational printr-un bol ce trecea prin centrul navei . Rapoartele pe care Lazar lea citit iau confirmat suspiciunile . Acestea surprinzator de multe informati despre OZN uri , printre acestea aflandu-se si fotografii ale autopsiilor facute unor fiinte mici cu capete mari si lipsite de par . Rapoartele sustineau ca fiintele proveneau din sistemul solar ZETA RETICULI . De asemenea era mentionat si un incident din 1979 , cand pasnicii precum si oamenii de stiinta au fost ucisi de catre extraterestrii . Lazar nu sustine in mod categoric ca ar fi vazut extraterestrii in S4 , dar a vazut ceva ciudat . In trecere printr-o camera a intrezarit doi barbati in halate albe discutand cu ceva mic si cu mainile lungi . Doar am zarit ceva . Dar nu stiu ce putea fi spune Lazar .

Cantarind dovezile
--------------------------------
Acestea sunt afirmatii incredibile . Exista si cateva confirmari ale spuselor lui Lazar conform declaratiilor lui George Knapp care la interghievat pe Lazar la televiziune , mai mult de 12 persoane au aparut cu dovezi in favoarea spuselor lui Lazar . Knapp detine o declaratie inregistrata a unei persoane ce a condus cateva programe militare din NELLIS . Aceasta afirma ca autoritatile detinea tehnologie extraterestra si chiar fiinte extraterestre inca din 1950 . Oricum aceasta inregistrare nu va fi facuta decat dupa moartea respectivei persoane . Nici un alt martor nu va aparea in public fiindui teama de urmari .

Amenintarile cu moartea
------------------------------------
Cand un ziarist a inceput sa investigheze Zona 51 a sesizat aceeasi atmosfera de teama . Un fost inginer electrician a spus ca a vazut o farfurie zburatoare si ca este gata sa repete aceasta afirmatie la televiziune . Si-a retras afirmatiile cand a vazut in fata casei lui , parcate zi si noapte , masini pline cu oameni inbracati in negru . Un alt martor a fost amenintat direct , spunandui-se asa : " Stim ca faceti multe calatoriii . Ne-ar parea rau sa se intample vreun accident cu dumneavoastra sau cu familia dumnevoastra . In fata camerei de luat vederi Lazar apare calm , relaxat si modest . A spus intodeauna aceeasi poveste - ceva neobisnuit pentru martorii falsi . De fapt singurul mincinos dovedit este guvernul SUA . Intre 1982 si 1984 Lazar sustine ca a lucrat la National Laboratory din Los Amalos ( New Mexico ) la proiectul de Aparare Strategica " Razboiul Stelelor " . Aceasta afirmatie a fost negata cu fermitate de catre autoritati care sustin ca nu exista nici o dovada a angajarii lui acolo . Dar cand ziaristul Knapp a inceput a inceput o investigatie in acest sens , s-a dovedit ca numele lui Lazar aparea in fisierul cu angajari de la Los Alamos . De asemenea guvernul SUA nu a negat niciodata ca Lazar a lucrat in Zona 51 fapt confirmat si de documente personale de impozitare din acel an . Mai multe dovezi au iesit la lumina de atunci In 1995 o companie germana de film a scos pe piata o caseta - Secret of the Black World ("Secretele lumii asecunse") ce aducea noi dovezi in sprijinul afirmatiilor lui Lazar . Pe caseta apar cativa martori ale caror declaratii dovedesc ceea ce se intampla in Zona 51 .

Dovezi filmate
--------------------------
Nario Hayakawa de la canalul de televiziune japonez Nippon TV , a aseteptat o noapte intreaga pentru a filma o strafulgerare rapida a unui obiect ce sa ridicat din Zona 51 . Acesta a filmat o lumina stralucitoare deasupra bazei pe care a vazuto zburand spre cer . Analiza filmului facuta pe calculatoare ultra moderne a condus si ea la concluzia ca obiectul era cu siguranta un aparat de zbor neconventional . Multe alte filme arata acelasi lucru : un obiect straluctor care se ridica spre cer cu o viteza incredibila si care efectueaza manevre imposibile . O echipa de la reteaua NBC chiar s-a apropiat de unul din acele obiecte . Toti sa-u intors cu arsuri provocate de radiatii . Cineva se pare ca a ajuns chiar in interiorul lui S4 si a filmat o incapere plina cu recipiente in care erau pastrate corpurile unor extraterestrii morti . Exista cel putin opt Black Programs care zboara in Zona 51 - sustine specialistul in aviatie Jim Goodall . Black Programs - sunt proiecte guvernamentale ultrasecrete , care se presupun ca inghit anual 35 de miliarde de dolari din banii publici . Goodall crede ca este vorba de mai mult de atat . Aparatele de zbor despre care vorbeste el sunt silentioase si extrem de rapide , cum ar fi cel care a zburat dincolo de spatiul aerean al Zonei 51 , si a fost prins pe radar de catre Federal Aviation Administration Center zburand cu o viteza de 16000 km/h - aproape de 13 ori viteza sunetului . Goodall se intreaba daca aceste viteze sunt posibil de atins cu tehnologie umana . Un fost lucrator la Lockheed , intervievat de Goodall spune : " Avem aparatura de zbor in desertul Nevada care ar face din George Lucas ( regizorul filmului Razboiul Stelelor ) un caraghios " Intrebat de Goodall , Ben Rich , fostul presedinte al Lockheed Advanced Developmend , daca exista OZN-uri , acesta a raspuns : " Da . Sunt sigur de existenta OZN-urilor .

Legatura cu Majestic 12
-----------------------------------
Multi ignora asemenea declaratii pe masura ce dezinformarea orhestrata de guvern continua . Lazar spune ca toti cei care lucreaza in S4 poarta insigne cu inscriptia MAJ . Se refera asta cumva la Majestic 12 , asa-numitul grup ultrasecret de cercetare privind farfuriile zburatoare construit de presedintele SUA in 1947 ?

Cazul Zeta Reticuli
--------------------------------
In 1963 , Barney si Betty Hill , un cuplu respectabil din New Mexico , a cerut ajutorul unui psihiatru deoarece amandoi sufereau de insomnie si aveau cosmaruri de 2 ani . Sedintele de hipnoza au aratat ca sotii Hill au fost rapiti de extraterestrii in 19 septembrie 1961 si ca au fost folositi la experimente medicale . Betty Hill mentioneaza si originea extraterestrilor . Cu toate ca nu a fost descoperit pana in 1969 , Betty descria exact sistemul solar Zeta Reticuli care se afla la o distanta de Pamant estimata la 37 ani-lumina . Lazar sustine ca Zeta Reticuli apare in rapoarte ca fiind locul de provenienta a aparatelor de zbor la care a lucrat .

Dovezi
-----------
In 1987 Robert Frost se intorcea de la munca din Zona 51 urland de frica si de durere . Doi ani mai tarziu moare , fiind unul din numerosii muncitori afectati de " focurile chimice " de la Groom Lake . Victimele cer despagubiri pentru prejudiciile aduse . Cu toate ca acest lucru a fortat USAF sa admita existenta Zonei 51 , acestia au refuzat sa-si asume responsabilitatea pentru decesele de acolo . Exista oare vreo legatura intre aceste focuri extrem de de toxice si zvonurile neincetate despre prezenta extraterestrilor in zona ? Multi incep sa se intrebe .

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino