sâmbătă, 29 august 2009

Regulamentul UEFA new*


Art.1 Pentru a exista un deplin echilibru valoric in teren, noi vom juca 18 si vom avea dreptul la 6 schimbari.
Art.2 Jucatorii nostrii se vor echipa la fel ca adversarii, derutandu-i complet. Totodata, vom avea din start justificari pentru pasele gresite date la adversar.
Art.3 Adversarii vor juca desculti pentru a nu periclita prin taria suturilor integritatea corporala a portarului nostru si chiar a organelor de ordine.
Art.4 Atingerea mingii cu mana, capul sau piciorul de catre jucatorii echipei adverse va fi considerata hent si tratata ca atare.
Art.5 Pentru noi nu va exista notiunea de hent, iar mingea va fi prevazuta cu manere spre a facilita driblingurile cu mana.
Art.6 Portarul nostru va purta un echipament larg in care sa incapa si rezerva sa, astfel incit unul va apara o parte a portii, celalalt alta.
Art.7 Portarul lor - pe toata durata partidei - va apara intr-un picior, cu o mana la spate si legat la ochi.
Art.8 Formatia noastra va juca studiatul sistem "n-o atinge ca te frige", contracarandu-l pe al lor "baga-l pe fazan la mijloc".
Art.9 Adversarilor nostri la trei goluri inscrise li se va marca un punct pe tabela de scor, iar noua ni se va socoti gol dupa fiecare doua suturi si doua faulturi realizate.
Art.10 Fiecare gol marcat de adversari se va solda cu eliminarea autorului acestuia din teren pe motiv de destabilizare a echilibrului de pe tabela de marcaj.
Art.11 Daca va fi cazul, vom executa lovitura de 11 metri, de la 4 metri,iar portarul lor va apara stind intr-o mana (pe cealalta tinand-o la spate conform unui articol precedent), in afara cadrului portii.
Art.12 Noi vom executa cornerul din interiorul careului de 6 metri advers.Ei nu-l vor executa deloc, oferindu-ne mingea din spirit de fair-play inteles in mod eronat.
Art.13 Arbitrul de centru va urmari cu atentie jocul, astfel incit la trei pase consecutive legate de adversari va fluiera joc pasiv, acordandu-ne lovitura libera directa de la 16 metri.
Art.14 Loviturile libere, directe sau indirecte, le vom executa fara zid, faze in care cei 10 jucatori de camp ai echipei adverse vor sta aliniati pe linia de centru a terenului urmarind frumusetea fazei si strigand portarului lor diferite expresii de incurajare, dupa bunul lui plac.
Art.15 In minutul 90, arbitrul principal ne va acorda o lovitura de pedeapsa pe care, pentru siguranta, o va executa tot el. Lovitura se va repeta pana va inscrie.
Art.16 Dupa incheierea jocului, echipa adversa se va alinia in fata unui zid. Pentru calmarea spiritelor, membrii galeriei noastre vor avea dreptul la un numar nelimitat de suturi la zid. Arbitrul si observatorul UEFA vor asista la trageri legati la ochi si ascultind la casti celebrul hit "E
bine, bine !". In caz ca suturile sunt anemice, se va folosi un tanc cu munitie de razboi.

7 comments:

image_of_purity on 30 august 2009, 00:14 spunea...

do you interested with soccer also..

dyeve on 30 august 2009, 01:36 spunea...

@image_of_purity

hahahaha..yes ..but for fun..
smiles..thx babe

catalin on 1 septembrie 2009, 15:54 spunea...

Foarte tareee... :)) crezi ca astia de la UEFA il vor accepta ? eu cred ca da cu exceptia a trei din ele :
primul articol , ultimul si celelalte...acum lasand gluma la o parte cred ca ar trebui ravizuit un pic din regulament nu foarte mult ...macar la cel legat de suporteri :)
Oricum cred ca s-au invatzat minte cu incidentul de la Dinamo... app esti dinamovista ? :D

dyeve on 4 septembrie 2009, 00:45 spunea...

@catalin

Asta ma rog in fiecare zi..smiles..sa aplice acest regulament.si ar fi super oke..
mie mi-a placut tare mult..l-am gasit pe un site..si cum era si extragerea..pe grupe..in ziua respectiva..m-am gandit sa postez ceva fun..Ma bucur ca am reusit sa-ti smulg si tie un zambet..

Acuma.nu stiu ce sa spun..in primul rand sunt romanca..si apoi..ihihiihi..nu stiu daca ma vei mai vizita curand but, sunt stelista..ce sa fac...?
..asa ca ma grabesc acum..ca si asa am intarziat cu raspunsurile la commenturi..sa-ti urez unu week-end beautiful spre wonderful si minunat si sunny..si cum vrei tu!
thx..

catalin on 4 septembrie 2009, 11:52 spunea...

:)) Nu sunt dinamovist...daca stau sa ma gandesc nu sunt microbist dar un pic parca un pic imi place mai mult steaua da tin cu Romania...:P

dyeve on 4 septembrie 2009, 13:41 spunea...

@catalin
phui..:))
Halelujah!..Thx God..
bine ca am scapat..si ma bucur ca macar un pic esti star..smiles
thx man..

dyeve on 25 septembrie 2009, 00:51 spunea...

@ Blogycopedy (Catalin)

Cata finally, I do not know why you cut comments..
but I always read each of your blog posting...I am äddicted"..to them .I am subscribed to Blogycopedy :) All are interesting and are well done and thx for share them with us.
Gratz! Go ahead..I'm watching you!..smiles..but even now..dont working..check pls..why I cant put a comment in there..

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino