joi, 6 august 2009

Geometria corpului..


Hai sa lasam rolele si altele prostioare "duioase"..si sa trecem la lucruri mai serioase si bine executate. Fotografia reprezinta pentru mine in primul rand impactul vizual al primului moment cand noi doua luam contact. Imi place sa privesc imagini, fotografii bine executate, cat mai creative. 

Wiki spune ca:"Termenul de fotografie are o triplă semnificaţie în vorbirea curentă: *este tehnica care poate crea imagini sub acţiunea luminii; *este o imagine obţinută prin această tehnică; *este o ramură a artei grafice care foloseşte această tehnică. Etimologic cuvântul fotografie are originea de la două cuvinte provenite din limba greacă: fotos (φotoς) care se traduce ca lumină, evident (în cazul nostru se foloseşte termenul de lumină) şi graphy (γραφειν) care se traduce ca lumină, desen, scris. Literalmente se poate traduce prin a picta cu lumină. In vorbirea curentă pe scurt se foloseşte termenul de imagine."

NACHO KAMENOV este un fotograf din Bulgaria..nu asta e important de unde este..Mult mai importanta este creativitatea ce reiese clar din aceste fotografii minunate. Marturisesc ca sunt destul de pretentioasa pana cand ma hotarasc sa spun un DA, imi place intr-adevar respectiva fotografie ce tocmai o privesc. 

Cu siguranta acestea nu sunt facute doar din doua simple clickuri pe un aparat fie si performant, daca nu esti creativ pentru a obtine o imagine finala cat mai unica care sa semene cu o "opera de arta". Cu siguranta nu intotdeauna socoteala din targ cu cea de acasa se potriveste si nici nu este chiar atat de simplu, insa, imaginea finala este una fantastica. Kamenov se joaca efectiv cu un body plasandu-l undeva intr-o geometrie in "spatiu" conferandu-i lumina, simetrie, umbre, unghiuri, fie si "contorsionate bine de tot", smiles.
O anatomie fotografica, ce se vrea si chiar atinge -- perfectiunea!

Hai sa le privim impreuna!
Photobucket
Photobucket

7 comments:

Laszlo on 6 august 2009 la 16:08 spunea...

Superbe fotografii.No comment,trebiue vazute de cat mai multi.

Unknown on 6 august 2009 la 17:45 spunea...

@ladislausasiancuties

well, well, well..Hello!
si mi mi-au placut..la nebunie.oricum o sa mai postez cateva foarte soon..:)
sper ca esti oke..in tot..

ciao

aim on 6 august 2009 la 19:00 spunea...

Sunt de acord ca fotografia este importantă pentru a obţine o imagine bună şi este necesar de a avea un aparat foto bun pentru punerea în aplicare a cunoştinţelor

Unknown on 6 august 2009 la 20:17 spunea...

@ aim

agree with u..also u need a lot of creativity..but youre comment its nice in romanian language..you really read my post..smiles
muwa

Anonim spunea...

interesting pictures dy LOL

Anonim spunea...

symmetrically perfect pose

Unknown on 9 august 2009 la 19:16 spunea...

@theBluesMan

I love them..smiles

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino