luni, 27 iulie 2009

Viata sexuala pana la..


Oamenii incearca sa varieze viata sexuala si chiar practicarea sexului. E imposibil sa definesti viata sexuala „normala“!
Unele cupluri vor sa faca sex zilnic. Pentru altii, o data pe luna este suficient. Multi vad sexul oral ca o parte obisnuita a vietii sexuale, altii nici nu vor sa auda de asa ceva.
Normal este orice iti ofera placere tie si partenerului, impreuna. Ideal este ca amandoi partenerii sa cada de acord asupra lucrurilor care le fac viata sexuala cat mai fericita.
Este normal ca oamenii bolnavi (de CANCER de exemplu) sa aiba perioade de dezinteres si pierdere a apetitului sexual. Indoielile si temerile te pot face sa nu te simti in largul tau. La un moment dat, ingrijorarile cu privirile la sanatate iti pot inlatura total apetitul sexual. Odata cu intoarcerea la rutina de zi cu zi, se pare ca si apetitul sexual revine la normal.
De asemenea, este normal sa-ti doresti sex la orice varsta. Acest lucru e important. Multi oameni cred ca sexul este numai pentru cei tineri. Se pare ca o data cu varsta multi au impresia ca isi vor pierde dorinta sexuala sau abilitatea de a face sex.
Este numai un mit. Barbatii si femeile pot si raman activi din punct de vedere sexual pana la sfarsitul vietii. Nimeni nu trebuie sa-si ceara scuze daca este interesat sa faca sex, indiferent la ce varsta.
Mass-media promoveaza o opinie particulara despre viata sexuala „normala“. Din multe puncte de vedere, americanii sunt catalogati ca avand cele mai multe informatii despre sex, insa mass-media promoveaza standarde nerealiste despre „sexul de calitate“.
De exemplu, barbatii se asteapta sa aiba erectii spontane, iar femeile au impresia ca au ratat totul daca nu ajung la orgasm macar o data la fiecare contact sexual. Amintiti-va ca singurul lucru ce va face compatibil ca partener este placerea pe care o simtiti si pe care o oferiti.
Comportamentul sexual este un aspect al dorintei noastre de apropiere, de a atinge, de a ne juca, de a mangaia si a ne oferi placere noua si partenerului. Chiar si daca sexul devine mai anevoios, ca in starile de boala, faptul ca te poti exprima fizic ramane o cale importanta de a fi aproape de partener.

7 comments:

Anonim spunea...

are you always this good?

Unknown on 28 iulie 2009 la 21:57 spunea...

@theBluesman..:)

Im not..Im just curious about this subject sex and relations betwen a woman and a man.. many things start badly if we dot know our body first..ad after his/her body becouse of shame, or we was educated like this..to make the children just in bed and under sheet with the lights off.
And,I think if there is comunications and several topics about sex ( is a art right..) that relation betwen them it will be till 99 years. Of course is not all just sex..but 90% yes, I think.:)
I dot know..pehaps there is other factors that also stay into a relation..maybe other people dont know all from A-Z even u or me..:))
and I think into a life is not enough time for us to know everything about everething...so, like this we can trie to share in this world of bloggers..and each time we have an oportunity..lets take it!
Thank you for youre comment and visit, my friend:)

PS - I am wondering if you could translate from romanian language in english.Do you? Couse many peoples said thay cant..Thx again..a beautiful night for you..

Anonim spunea...

i must have been right that you are always this good ya. BTW i've no problems at all in translating your post from romanian to english, you take care ya & a beautiful & gorgeous night for you too.

Unknown on 29 iulie 2009 la 17:44 spunea...

thx my friend..also to u an active afternoon:) and a relaxed and beautiful evening!
Thank you for youre comment and youre visit..
SeeY'aa

pa paaaa:)

Anonim spunea...

dyeve , eu am always dragoste gata al tău comments it's so inspiring

Unknown on 1 august 2009 la 07:21 spunea...

@theBluesman

hahahahahaha...:))
super tareee..Bravo!
right now I read youre comment..zuzu
you know already romanian language..in one month you will know all..:))

Have a beautiful Good Morninggg!

Anonim spunea...

~3/7/2010

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino