marți, 21 iulie 2009

G..Toti stim ca stimularea corecta a zonelor erogene este foarte importanta in atingerea orgasmului. In general, zonele erogene sunt cunoscute, dar una atrage atentia in mod special, si anume punctul G, care, daca este stimulat corect, provoaca un orgasm foarte intens.
Punctul G a fost descoperit in jurul anului 1840 de catre ginecologul neamt Ernst Grafenberg. Abia in anii '80 ai secolului nostru s-a inceput sa se vorbeasca intens despre acesta.
Chiar si asa, parerile doctorilor sunt inca impartite, unii chiar ii neaga existenta, iar cei care cred ca exista, au vorbit despre functii si localizari ale acestuia diferite. Dar, parerea cea mai raspandita este ca punctul G se afla in spatele peretului din fata al vaginului.
In functie de corpul fiecarei femei, acesta se afla situat la o distanta de 4-8 centimentri in interiorul vaginului. Este o zona mica, de marimea unui bob de fasole care se mareste atunci cand este stimulata. Deoarece vaginul nu este o zone foarte senzitiva, acest punct poate fi gasit relativ repede, dar nu usor.
Punctul G nu se stimuleaza la maximum in timpul actului sexual normal si din acest motiv multe femei nu cred in existenta lui si implicit nici nu cred ca acesta le-ar putea oferi o stare euforica cum n-au trait niciodata!
Pentru a gasi punctul G, femeia trebuie sa fie intr-o stare de excitare, in preludiu, dar cel mai bine dupa un orgasm atunci cand punctul G isi mareste dimensiunea (punctul G este aproape imposibil de reperat daca nu exista un minim de excitare). Trebuie sa tineti picioarele deschise, iar barbatul va introduce doua degete in vagin si va examina aria din spatele zonei pubiene.
Trebuie gasit un punct mai tare, de marimea unei boabe de fasole sau putin mai mare, care, atunci cand este presat, va crea un discomfort femeii. Aceste senzatii, in curand, se vor transforma in senzatii foarte excitante si vor duce la un orgasm puternic.

Cum se stimuleaza punctul G?

Punctul G este greu de stimulat in timpul actului sexual (cu exceptia cazului in care barbatul are un penis incovoiat la varf). Mai usor este de stimulat punctul G daca femeia sta cu spatele, aplecata pe coate in fata, pentru ca femeia sa poata controla miscarile penisului.
Din acest motiv, punctul G se stimuleaza cel mai bine cu ajutorul jucariilor sexuale special concepute in acest scop: au capul incovoiat. Pentru a alege jucaria potrivita, punctul G trebuie gasit inainte: astfel, vei alege corect o jucarie mai lunga sau mai scurta.
Pentru o stimulare mai accentuata, alegeti un vibrator incovoiat mai mult. Sunt multe tipuri, marimi si materiale disponbile. Pentru materiale le recomandam pe cele din silicon, dar la marimi, este bine sa faceti o "cercetare" in prealabil. Un alt aspect important de care trebuie tine cont vibratorul trebuie sa aiba intensitate reglabila pentru a-l putea seta la nivelul dorit.
Se stie ca barbatii in 99.9% din cazuri au orgasm in timpul actului sexual, in timp ce femeile nu beneficiaza de orgasm in acelasi procent in timpul actului sexual. Un alt motiv poentru ca femeile sa aiba un vibrator este intelegerea barbatului de a-l lasa sa-si fac loc in jocurile lor. Femeile merita sa aiba orgasm, precum si barbatii! Aici sunt de acord  cu /egalitatea /dintre femeie si barbat.:)
6 comments:

Anonim spunea...

good info dyeve :)

dyeve on 21 iulie 2009, 12:58 spunea...

Thx..hope so..have a nice day!

Anonim spunea...

i wonder .. did man got the G too ?? :D

anyway .. have a nice day for you too

dyeve on 21 iulie 2009, 17:27 spunea...

of course they have..check next post..for U..smiles..
thx for youre visit.
also a nice evening there right?

LifePositiveway on 26 iulie 2009, 20:16 spunea...

Nice blog..

dyeve on 26 iulie 2009, 20:47 spunea...

haha! thanks my friend!
You have also an interesting blog..Im wonder, if you put them like principal rules in youre life..?
..Them are such a real..really, I like how you think.God job you did there.
Hope U will come back here soon..
:)
ciao

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino