duminică, 18 octombrie 2009

Masajul


Photobucket

Pentru Hipocrat, considerat parintele medicinei occidentale, masajul era o componenta importanta a oricarui gen de sanatate. Cercetatorii stiintifici ne arata ca masajul are, pe langa efectul relaxant, o valoare terapeutica si de reabilitare, putand fi folosit intr-o serie larga de afectiuni. 

Masajul ajuta la eliminarea toxinelor, la pozitionarea corecta a oaselor, muschilor si ligamentelor si la restabilirea libertatii de miscare a articulatiilor. Unele forme de masaj urmaresc si eliberarea blocajelor energetice in niveluri profunde, stimularea emotionala si chiar modificari spirituale. In plus, ca si alte tehnici, masajul imbunatateste sanatatea prin stimularea capacitatilor intrinseci de vindecare ale organismului.

Masajul este folositor mai ales celor care au afectiuni ale oaselor si muschilor sau duc o viata inactiva si stresanta. Stresul poate duce la ingustarea vaselor de sange si la afectarea circulatiei. masajul stimuleaza sistemul nervos si amelioreaza circulatia sangvina, sanatatea muschilor si a organelor. Masajul are si rolul de a spori considerabil circulatia limfei, cea care indeparteaza bacteriile din tesuturi. Limfa circula prin vasele limfatice mai ales atrunci cand muschii din jurul vaselor se misca si se contracta..creand un efect de masaj. 

Cand suntem inactivi, limfa poate stagna. Exista multe stiluri de masaj si ar fi indicat sa vorbiti deschis cu "terapeutul " , pentru a fi siguri ca va poate oferi genul de masaj de care aveti nevoie. PS - poate data viitoare voi posta un articol despre masajul erotic..numai sa am si chef..Acum doar ma bucur ca Milan a castigat cu 2-1 in fata echipei Roma ..he heee..ciao..Ronaldinho..

5 comments:

victorysilcana on 19 octombrie 2009 la 01:28 spunea...

Di que si... un buen masaje lo cura todo , cuerpo y mente , te lo digo yo.
Besos

Laszlo on 19 octombrie 2009 la 05:07 spunea...

vreau sa-mi elimine emma toxinele din creier!

Unknown on 21 octombrie 2009 la 10:39 spunea...

@ victorysilcana

gratias mia amiga..a si es..sonrisa..
Besos..besitos

Unknown on 21 octombrie 2009 la 10:40 spunea...

@ladisalusasiancuties

o sa ti le elimine, daca aduci miere..next time..sau first time..w/e..:))

Anonim spunea...

awaiting the erotic massage post...

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino