miercuri, 11 noiembrie 2009

Parfumuri, feromoni s.a....nebunele..:)


PARFUM FEROMONI PENTRU EL
Photobucket A fost clasificat ca fiind cel mai reusit parfum cu feromoni cu efecte imediate si foarte puternice. Are un miros nemaipomenit si poate fi folosit cu incredere atat la serviciu cat si la o intalnire romantica. Vei observa imediat o reactie de apropiere fata de sexul feminin. Este un adevarat magnet pentru fete. Nu abuzati !

PARFUM FEROMONI PENTRU EA
Photobucket Parfumul atrage atentia si dorinta erotica a colegilor tai de serviciu, a partenerului de cuplu. Barbatul simte in mod inconstient si involuntar dorinta de a depasi latura profesionala si te va aborda necontrolat si pierdut de farmecul tau erotic. Partenerul de cuplu devine obsedat sexual de tine mai repede decat crezi. Este ideal pentru a reface latura erotica a cuplului .

PARFUM FEROMONI UNISEX
Photobucket Acest parfum are efecte afrodiziace reale atat pentru ea cat si pentru el. Daca simti ca relatia dintre tine si partenerul de viata se raceste actioneaza acum. Parfumul contine ambele tipuri de feromoni si poate fi folosit atat de femei cat si de barbati . Vei observa imediat o reactie de apropiere fata de sexul opus .
AFROZIDIAC PENTRU EA
Photobucket Fara gust , fara miros , o picatura dizolvata in bautura ei face minuni. Actioneaza la sexul feminin si induce puternic si rapid starea de excitare sexuala.Spanish Fly este considerat cel mai puternic afrodiziac din intreaga lume si are un efect foarte rapid si puternic. Nu folositi in scop de gluma la serviciu si niciodata mai mult decat doza recomandata. Poate avea efecte adverse . Nu abuzati sub nici o forma.

STUD 100 - INTARZIE EJACULAREA
Photobucket Mentine o erectie puternica si intensifica placerea insa intarzie in acelasi timp ejacularea. Ideal pentru barbatii care termina repede actul sexual indiferent de motive. Se pulverizeaza 3 jeturi inainte cu 10 minute pe penis iar efectul este 100% garantat.
Nu exagerati cu spray-ul , deoarece nu veti mai reusi sa finalizati deloc iar erectia va raman

BODYGLIDE LUBRIFIANT

Photobucket Provoaca o stare de excitare atat la sexul feminin cat si la masculin. Actioneaza imediat si si nu este daunator latexului.

MUIRA PUAMA
Photobucket Creste libidoul atat la femei cat si la barbati. Favorizeaza instalarea erectiei si nu prezinta simptome secundare (cresterea tensiunii , ritmului cardiac etc..) Este indicat pentru cuplurile care doresc imbunatatirea relatiilor sexuale. Acest produs nu necesita prescriptie medicala si este 100% natural.

TOPLESS - PENTRU MARIREA SANILOR 
scaderea pilozitatii, obtinerea bustului dorit 
Photobucket Stimulează mărirea sânilor şi creşterea fermităţii acestora. Aportul de fitoestrogeni determina creşterea şi ridicarea sânilor. Contribuie la accentuarea caracterelor specifice feminităţii ( sâni mai plini şi mai fermi, reducerea pilozităţii faciale şi/sau corporale, piele mai luminoasă ). Produsul este de ajutor pentru obţinerea bustului dorit.100% natural! Nu exista efecte secundare . Rezultate reale si sigure!
Administrare: 1 /2 caps. pe zi timp de 20 zile. 10 zile pauza. Se repeta timp de 3 luni. Este indicat sa comandati toate 3 pachetele odata pentru a va asigura ca le gasiti pe stoc si pentru discountul de 30% oferit.
Nu este indicat persoanelor sub 18 ani !

PASTILE ANTI MAHMUREALA 
Photobucket Grabeste eliminarea alcoolului din sange. Este necesar in cazul celor care a doua zi conduc autovehicule . O cutie are 3 capsule. Se iau toate 3 odata cu un pahar de apa . Comanda minima este de 5 cutii.

L'ARGININA IMBUNATATEASTE VIATA SEXUALA IN CUPLU 
Photobucket Ajunsa in organism, L-arginina se transforma in acid nitric , substanta ce stimulaeaza puternic erectia (prin dilatarea corpilor cavernosi) imbunatatind dinamica sexuala a cuplului. Este un bun afrodiziac si un real ajutor in cazul disfunctiilor sexuale . Nu afecteaza tensiunea arteriala si este 100% natural.

CATUSE CU BLANITA ROZ.. 
Photobucket Pot fi un cadou surprinzator de simpatic chiar si destinat colegei sau colegului de serviciu. Catusele sunt delicate si simpatice , au cheita si chiar sunt functionale. O partida de sex in care intervin catusele cu blanita roz poate fi de 2 ori mai incitanta si mai placuta atat pentru ea cat si pentru el.


1 comments:

Anonim spunea...

so just let these chemicals steer you in the rough seas of pure pleasure eh! the world is certainly becoming more creative these days ya.

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino