sâmbătă, 9 mai 2009

Erotic art cu lapte..


Cred ca de cate ori am avut ocazia, am spus ca: da, imi plac fotografiile la nebunie, insa numai acelea care sunt facute cu suflet si din pasiune pt.arta fotografica si tot ce implica aceasta arta.
Unul dintre multitudinea de profesionisti in arta grafica, ce face fotografie cu master :) si transmite mai mult decat ar insemna o bucata de hartie afisata pe un monitor in fata noastra ce trebuie doar privita prin suflet pt.a putea intelege ceea ce incearca sa ne transmita, imaginandu-ne toata terminologia in a realiza o asemena fotografie.. ( ...presupun, ca este destul de multa munca..) , m-au impresionat atat de mult, incat nu am putut sa ma abtin sa nu selectez macar cateva fotografii, chiar daca sunt mai vechi, doar pt. a le mai revedea inca o data aceste minunatii realizate de fotograful rus - Andrey Razumovsky- ce a avut inspiratia unica si destul de indrazneata, in a se juca cu cateva femei frumoase, un aparat foto si muuult lapte..( colectia "Milk" - sursa din pag.pers.Andrey Razumovsky). 


Ca s-au folosit trucuri si efecte Photoshop (.habar n-am..), ca au deschidere si expunere frumoasa, ca ar fi incredibile, unice, ca este fotografie erotica..ce mai conteaza, cand esti un profesionist adevarat si vrei sa indrepti prin aceste imagini ce inseamna o viziune de viitor a artei erotice.




















4 comments:

Emma on 10 mai 2009 la 08:55 spunea...

Wow..chiar ca e o idee originala. Foarte frumoase, mai ales ultimele doua mi-au placut cel mai mult, si cea mai cea, penultima. Ti pup prikoki, have a sunny sunday!

Unknown on 10 mai 2009 la 17:12 spunea...

:) par niste fapturi gingase, insa cu puteri miraculoase..par a fi niste zeite ce ar trebui venerate vesnic si ocrotite cu grija de polul opus..;)
.. sensibile si totusi realiste, de parca ar transmite starea aceea..ca s-ar situa undeva intre fericirea senzuala si impacarea sufleteasca..tintind spre un singur cuvant - feminitate 1000%..I luv them! :)kudos multi, multi si dulshishi. Si tu sa ai o duminica absolut minunata..!

BlogWidget.ro on 25 iulie 2009 la 12:58 spunea...

Asa ceva mai rar vezi...

Unknown on 25 iulie 2009 la 15:39 spunea...

@BlogWidged.ro

ha! ha! ha!
Ai dreptate, dar nu este rar..nu stiti unde sa cautati voi bine..
Sa ai un week-end minunat! multumesc pt. vizita..

PS - cum ai gasit taman postul asta, nu stiu..smiles..
te mai astept cu drag in pagina mea..

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino