sâmbătă, 9 mai 2009

Erotic art cu lapte..


Cred ca de cate ori am avut ocazia, am spus ca: da, imi plac fotografiile la nebunie, insa numai acelea care sunt facute cu suflet si din pasiune pt.arta fotografica si tot ce implica aceasta arta.
Unul dintre multitudinea de profesionisti in arta grafica, ce face fotografie cu master :) si transmite mai mult decat ar insemna o bucata de hartie afisata pe un monitor in fata noastra ce trebuie doar privita prin suflet pt.a putea intelege ceea ce incearca sa ne transmita, imaginandu-ne toata terminologia in a realiza o asemena fotografie.. ( ...presupun, ca este destul de multa munca..) , m-au impresionat atat de mult, incat nu am putut sa ma abtin sa nu selectez macar cateva fotografii, chiar daca sunt mai vechi, doar pt. a le mai revedea inca o data aceste minunatii realizate de fotograful rus - Andrey Razumovsky- ce a avut inspiratia unica si destul de indrazneata, in a se juca cu cateva femei frumoase, un aparat foto si muuult lapte..( colectia "Milk" - sursa din pag.pers.Andrey Razumovsky). 


Ca s-au folosit trucuri si efecte Photoshop (.habar n-am..), ca au deschidere si expunere frumoasa, ca ar fi incredibile, unice, ca este fotografie erotica..ce mai conteaza, cand esti un profesionist adevarat si vrei sa indrepti prin aceste imagini ce inseamna o viziune de viitor a artei erotice.
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino