joi, 25 martie 2010

Muzica cu conotatie magica




Ce mai face Bruce Willis, intre timp - dupa filmul Cop Out - despre care am sa vorbesc in urmatorul post, probabil ? Ehi, bine se mai joaca de-a urmarirea pe autostrada cu baietii animati de la Gorillaz.

“Stylo” este primul extras pe single de pe albumul “Plastic Beach“, care a fost lansat in ianuarie 2010 si numara artisti de seama - fara numar - :P - precum Snoop Dogg, Lou Reed, Mos Def, Bobby Womack, Gruff Rhys, Mark E. Smith, Mick Jones, Paul Simonon, Kano, Bashy, De La Soul, Little Dragon, Hypnotic Brass Ensemble, sinfonia ViVA si The Lebanese National Orchestra for Oriental Arabic Music.

Baietii astia imi deschid toate ferestrele sufletului parca; muzica lor se reazema bine  de tot pe creierii mei aducandu-mi aerul proaspat de primavara  in toti porii.  Uite, cum ma face sa visez cu ochii deschisi cand o ascult, la toate primaverile ce au stat ascunse intre flori pana acum. Absolut fantastica, poate cea mai reusita de pana acum.

Se spune că videoclipul "Stylo" al celor de la Gorillaz este cel mai tare videoclip creat anul acesta, plus ca s-a investit destul de mult in acesta, insa este foarte interesant. Nu stiu cum s-au gandit sa-l aleaga pe  Bruce Willis si mai ales cum l-au convins -  sa  filmeze intr-un videoclip.

Scenele sunt un  throwback spre anii  '70, ce se petrec intr-un desert abandonat, in timp ce-i urmareste cu o viteza nebuna, nimeni altul decat Bruce, care apare ca un maniac fluturand o arma in mana.
Probabil ca stilul vi se va parea cam intunecat insa, este plin de optimism totusi, right?

So, tare as vrea parerea voastra despre gusturile mele in materie de muzica, sunt chiar atat de proaste? :P
deci - Care este parerea voastra despre acest videoclip? Nu am reusit sa ma abtin si, am postat si cateva fotografii....:P
Enjoy!

Baieti, felicitari si Welcome on board!  U are the best at this time - XO




2 comments:

Unknown on 26 martie 2010 la 00:46 spunea...

Hi Dyeve.
Great movieclip a bit of a crossing of mad max -dirty harry and one more that i don't recall that quickly i think it was the soul collector ,some foul smelling creature living in the desert doomed at collecting souls.
The only thing missing is a maiden in distress,lol
The music is different but not to bad.lol
Will.

Unknown on 1 aprilie 2010 la 11:53 spunea...

@Will

Yes, you have right. I love also Dirty Harry song, but this one I like more..maybe becouse of Bruce?:))

Of course not..It's sound diferent for me..I'm glad that you like even a little bit.:P

Thx Will.

XO

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino