luni, 15 februarie 2010

Curata fatalitate..


urat_01Irinuca Pazvanti  din Vascautii de sus
- Crede ca daca pupi niste oase ale cuiva care a murit de sute de ani ti se vor indeplini multiple dorinte, chiar si atunci cand ele intra in conflict cu dorintele altora care pupa aceleasi oase, iar trei ture in jurul bisericii tarandu-se in genunchi cu siguranta ca o vor vindeca de reumatism.


urat_02Vasilica Boncea din Vascautii de jos
- Crede ca numarul 666 e malefic, oriunde apare aduce nenorocire, e gata sa ramana fara buletin daca e cazul, ba chiar pretinde ca stie si sistemul binar si isi va da foc la pasaport daca nenorocitii aia nu schimba liniutele din codul de bare.


urat_03Lenuta Cuc din Mumuleni
- Crede ca vaccinurile sunt daunatoare, atat cele pentru combaterea cancerului ovarian cat si cele impotriva gripei porcine, ba chiar pretinde ca ele sunt promovate de o conspiratie mondiala pentru a ne omori pe capete.


urat_04Ion Ion din Pecicani
- Crede ca 9/11 a fost o inscenare facuta chiar de americani ca sa aiba o scuza pentru a ataca niste tari musulmane care au rezerve mari de petrol, evident cu sprijin evreiesc, ca doar se stie ca evreii sunt infiltrati peste tot si conduc lumea din umbra.


urat_05Marioara Mormaila din Adancata
- Crede ca aselenizarea a fost falsificata, ca imaginile de pe Luna au fost filmate intr-un studio american si ca probabil exista o baza extraterestra pe fata intunecata a Lunii pare care marile puteri nu vor sa o descoperim.


urat_06Mariuta Craciun din Cacanarii din deal
- Crede ca grupuri oculte iudeo-masonice conduc lumea, declanseaza razboaie si crizce economice, schimba guverne si asasineaza oameni, avand un plan diabolic de a instala o noua ordine mondiala.


urat_07Mihaita Purcel din Cacanarii din vale
- Crede ca Elodia va fi gasita pana la urma datorita investigatiilor profesioniste efectuate de grupul de experti in jurnalistica si criminalistica de la OTV, care fac marti eforturi in aceasta directie de ani intregi, fara a avea niciun beneficiu personal.


urat_08Ionel Papuc din Afumati
- Crede ca “secretul” pentru a avea o prietena este lungimea penisului, astfel ca isi comanda diverse medicamente pentru potenta de pe internet, aparate de marire a acestuia gasite prin reviste si studiaza emisiniunile de sfaturi sexuale difuzate la miez de noapte cu vedete autohtone.


urat_09Adonis Cocarjeu din Rapita mare
- Crede ca va castiga la bingo daca joaca cu perverenta saptamana de saptamana, nu este descurajat de pierderile pe care le-a avut la Caritas, Loto 6 din 49, FNI, Amway si pariuri sportive, nici chiar de faptul ca in urma cu 10 ani juca la acelasi tip de bingo, facut de aceiasi televiziune, cu aceiasi prezentatori si nu castigase atunci nimic.


urat_10Popica Centea din Rapita mica
- Crede ca statul ar trebui sa-I dea ajutor social cat mai mare, sa-i ofere o slujba unde sa castige foarte bine cu minim efort, sa-l proteje de orice forma de inselatorie (chiar si de investitii riscante), sa-l despagubeasca cand pierde bani din prostie si comoditate, sa-i inteleaga placerea de a bea ca animalul cu pretenarii de pe ulita si sa nu-l pedepseasca cand isi bate nevasta, ca doar oameni suntem, mai gresim si noi…

1 comments:

Anonim spunea...

what can i say about these pics, sad or to smile or what, an interesting post

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino