luni, 15 februarie 2010

Ce se mai intampla prin Romania ?



Profesoară pălmuită de un poliţist, la o şcoală din comuna mureşeană Sânpaul

Violenţa greu greu de imaginat într-o şcoală din comuna mureşeana Sânpaul. O profesoară i-a dat o palmă unui poliţist, iar acesta a rispostat şi a pălmuit-o, pe femeie. (MERCI Stelicos..;)) (video news)

4 comments:

Laszlo on 15 februarie 2010 la 23:08 spunea...

Nu este adevarat...E un pixel albastru..

Unknown on 16 februarie 2010 la 02:10 spunea...

@ladislau.
Multe lucruri nu sunt adevarate la prima vedere..dar, se intampla ca din greseala sa mai scape si dovezi.
Cand cineva se face ca gafeaza tot mereu, cei din jurul sau vor incepe sa mai gafeze si ei..pur si simplu pentru ca sunt oameni pana la urma, si nu pot detine controlul absolut in tot. Asta este..se mai dau si de gol.
Acum vin eu si intreb: nu e mai misto sa fii sarac cu Duhul..decat cu Trupul..si cu Duhul?

Imi doresc ca intr-o buna zi..toata lumea asta din jurul meu..sau al tau..sa invete o regula simpla..a bunului simt - care nu se poate invata indiferent cat de mult ti-ai tocii coatele pe bancile unor facultati ajungand sa devii un doctorand sau sa speri, ca vei ajunge..pentru ca ceea ce fac ei, la un moment dat pentru o cauza, pentru cercetare pentru diverse motive bune sau rele...nu ii scuza atunci cand trebuie sa faca fata - omului normal, de rand, simplu si fara prea mari pretentii.
Nu i-am dusmanit niciodata, l-am facut mereu pe plac..din aceeasi curiozitate ca si a lor. Insa pe mine m-au scarbit doar..lor am reusit sa le aduc zambete pe fata..ca si asa nu stiu altceva decat sa fie tristi in sufletele lor. Sunt niste tristi..parerea mea.

Imi doresc sa raman exact asa cum sunt, si nici nu as schimba nimic la mine - niciodata.

Oigen on 16 februarie 2010 la 09:57 spunea...

Reporterul a zis: "Femeia se va alege cu dosar penal". Logic, ca a lovit un organ al politiei, dar organul nu e pedepsit? Oricum, i-a dat politistul o palma cu toata dragostea :))

Anonim spunea...

this is really something....which i never thought possible

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino