luni, 29 iunie 2009

BET Awards 2009 - R.I.P. Michael


PhotobucketPhotobucket  

 




BET Awards, s-a difuzat în direct, de la Los Angeles "Shrine Auditorium” duminica noaptea (28 iunie) si a fost dedicata legendarului Michael Jackson, the King Of Pop, doar la cateva zile de la surprinzatoarea veste a mortii sale.


 

Evenimentul cu totul special l-a avut drept gazda pe Jamie Foxx, care a dansat pe parcursul noptii, pe melodiile celor de la Jackson's si a minunatului cantec „Beat It” al lui Michael spunand la un moment dat : "Nu e nevoie sa fie tristete pentru ca vrem sa sarbatorim acest negru..”

Unul dintre cele mai mari si emotionante momente ale noptii trecute, a fost atunci când a urcat pe scena, sora lui Michael, Janet, care in lupta cu lacrimile in a le pastra sa nu curga, reuseste sa spuna: "Pentru voi, Michael este o imagine (o icoana), pentru noi, Michael este familia si el va trai pentru totdeauna în toate inimile noastre. In numele familiei mele si a mea,va multumesc pentru toata dragostea voastra, va multumesc pentru tot sprijinul. Ne e dor si ne lipseste atât de 

mult..va multumesc atât de mult... "


 

PhotobucketTot pe covorul rosu a sosit si tatal lui Michael, Joe Jackson care a avut "cateva" cuvinte despre fiul sau, de asemenea:”.. Mi-as fi dorit sa fi fost el aici pentru a vedea toate acestea, pentru a auzi toate astea. Acum el e mai mare ca oricand... ". 


 

(.."AND..?"...in 28 iunie - Katherine Jackson, mama cantaretului Michael Jackson, facea cumparaturi din magazinul local cu bodyguard-ul la ora 11 pm.:(..asa in paranteza..)
Photobucket  

Ehi,trecand peste videoclipurile cu "parintii" lui Michael, The BET Awards per total si per global, a fost o performanta emotionala,ce s-a concentrat in a aduce un sincer omagiu lui Michael si de a incerca sa dovedeasca cat de mult a avut el impact în muzica si cum influentele sale au fost lasate ca testament altor artisti in a reusi sa aiba propriile lor hit-uri. Ne-Yo a cântat una dintre cele mai senzuale melodii Jackson, "Lady in my life"... J. Foxx a aparut imbracat intr-un costum negru din piele ca cel al lui Michael din "Billie Jean", apoi, in geaca de piele de culoare rosie, urmata de sacoul negru si manusa alba, atât de populare anilor 80, si care impreuna cu ceilalti cantareti prezenti seara trecuta, in timp ce fotografiile cu chipul drag al lui Michael se derulau strafulgerand un ecran imens, s-a auzind un psalm „Michael Jackson” in interpretarea lui „Michael Jackson” cu care s-a incheiat un spectacolproaspat si cu totul special.


 


In afara de omagiul pt. Michael Jackson, (Beyonce a luat acasa doua premii, unul pentru video pentru "Single Ladies" si un altul pentru Best Female R & B Artist...That's m'a girl!;) ) iata si lista completa a câstigatorilor premiilor BET Awards dupa cum urmeaza: Video of the Year: Beyoncé Knowles - Single Ladies Best Male R & B Artist: Ne-Yo Best Female R & B Artist: Beyoncé Knowles Best Male Hip-Hop Artist: Lil Wayne Best Female Hip-Hop Artist: M.I.A. Best Group: DAY26 Best New Artist: Keri Hilson Viewer's Choice: T.I. feat. Rihanna - "Live Your Life" Cea mai buna colaborare: Jamie Foxx feat. T-Pain - "vina" Video director al An: Benny Boom Centric Award: Jazmine Sullivan Cel mai bun Evanghelia Artist: Mary Mary Cel mai bun actor: Will Smith Cea mai buna actrita: Taraji P. Henson Best Male Athlete: LeBron James Best Female Athlete: Serena Williams Umanitar Award: Alicia Keys si Wyclef Jean Lifetime Achievement Award: The O'Jays
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino