miercuri, 13 mai 2009

CELEBRITATI IN "TOP"..


Am vazut si pozele compromitatoare cu Rhiana pe un site, m-am uitat si la "barfele" zilnice culese de paparazzi.. Eu sunt mai moralista de fel, nemultumita clar. Insa, asta este problematica vietii pana la urma. Nu exista din capul locului o pozitie ferma fata de multe lucruri, dar fata de cei care "vaneaza" celebritatile..?! Este o goana disperata a paparazzilor, in a cauta si a surprinde inadins parca, imagini cat mai deocheate si jenante ale acestor oameni pana la urma, care practica si ei tot o meserie, si au dreptul si la acea "private life" .. Dar, si noi dam fuguta pe la chioscuri, cumparandu-ne diverse reviste de scandal, sau tocim netul pe diverse site-uri din "atractia fatala" de a vedea cu ochii nostri ce a mai facut, sau a patit "cutarica"..Unii privesc din curiozitate, blamand meseria de paparazzi, altii sunt ahtiati in a-si expune impresiile cat mai malefice posibil despre respectiva celebritate. Trist este ca toate acestea sunt datorate tot formei de viata impusa de societate, unde tinta este una, iar aspiratia e alta. Pana la urma notiunea de celebritatate trebuie inteleasa in esenta si in puritatea ei, si indiferent de speculatiile ilegale sau nu :) ele raman totusi niste celebritati, punct.
PS - ...mmm.."Lady Gaga"..mda...

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 comments:

Emma on 13 mai 2009 la 22:54 spunea...

Stii ce cred? Cind vine vorba de birfa si discreditare, instinctul nu tine cont ca esti sau nu celebritate sau om de rind. Singura diferenta e ca celebritatile sunt mediatizate. Bunul simt ar trebui sa existe in fiecare. Nu cred ca in ce priveste media si paparrazzi, respectiv statutul de vip, pot fi impuse niste limite. Limitele si le impun cei care sunt in cauza si stiu ca sunt supusi riscului, adica tocmai celebritatile; sa aiba grija sa nu ajunga in posturi compromitatoare. Iar cu timpul..desigur sa fie o etica profesionala generalizata si aplicata ar fi de dorit. Ramine de vazut. Eu una sunt sceptica. Pupici. emm.

Unknown on 14 mai 2009 la 08:30 spunea...

..Ar trebui mentinuta o clasificare cat mai exacta, intre ceea ce este strict "secret" si personal si, ce poate fi dezvaluit oficial publicului..Ca unui v.i.p. ii mai apare un herpes la gura sau un cos pe frunte, nu cred ca este ceva atat de hazliu in a comenta..si ma ales ca nu ii poate schimba atat de mult acelasi statut de vedeta..
Cand insa, mai apar si fotografii
"deocheate"..atunci depinde de fiecare celebritate, cum isi arata stapanire de sine, cum o impregneaza aceluiasi public, reusind poate sa jongleze cu maiestrie aceasi "carte" proasta si intorcand-o si mai mult in favoarea lor..etalandu-si cu nonsalanta sinceritatea in toata splendoarea,ceea ce aprox. intotdeauna va "induiosa" publicul care ii idolatrizeaza, si pe care abia asteapta sa-i revada intr-o alta pelicula.. (s-au mai intalnit si cazuri..)
Propriul comportament al
vedetelor cat si ai paparazzilor,
ii va situa pe fiecare deasupra sau dedesubtul inimii lor, pt. ca toti suntem fiinte pamantene, si asta ar trebui sa constienizeze fiecare..la un moment dat, toate aceste confruntari vor deveni un joc mult prea obositor, unde nimeni pana la urma nu va mai fi interesat ce face x sau y cu viata sa..pt. ca pana la urma, suntem toti sclavii vietii unde trebuie sa ne nvartim rotitele pt. a nu deveni cu totii niste frustati.
sweet kisses si pt.tine :)

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino