duminică, 26 aprilie 2009

..fraza de seara.. - dyeve


Actul de samavolnicie se produce cand lipseste feedback-ul; cand oamenii sunt lasati "vraiste"..si la voia intamplarii.."abramburici" ab initio. Apoi, cu timpul se produce cea mai mare fractura posibila, cand ai opinie separata, pe diferite teme: homosexualitate, sex, viata, love, principii..s.a.m.d. 

Poate te "cari", sau te incapatanezi sa ramai, sa dai replici in continuare, dure sau "blande" depinde de chef , de acea tema; cand tu doar spui ce este fezabil pt.tine, persoana ta, nu pt.fiecare - fara sa pui accent prea mult, in a leza, ceea ce este in interiorul fiecaruia si, astfel plasezi majoritatea oamenilor din locul respectiv (blog, forum..site..etc.) intr-o pozitie de respingere..a felului tau personal de a fi..doar pt.ca nu sunt etalate niste "doctrine"..ale locului respectiv unde te-ai afla; .acel Regulament de Ordine Interioara..al firmei respective. Ei sa propuna, iar tu alegi daca, accepti, sau nu...pt.ca uite asa te trezesti, si tu si ei..de parca am fi calcat vreun sarpe-n noapte, si, ne speriem fiecare.. ne consumam si aerul... incat..apelativele..din jur, te fac sa ciulesti urechile mai bine, spre radio de unde canta melodia: "Hai, sa iesim pe usa, nu pe geamuri!.."Dar, clar este o munca de Sisif - daca vei vrea sa schimbi vreodata un om.. 

De ex. unui mascul.. Degeaba ii oferi complimente..daca nu accepti ca tu ca femeie, esti doar un accesoriu la bratul lui, sau in patul lui, pt.ca ei toata viata vor sa se simta puternici, duri..dar nu oricum..dintr-o bucata, sa le-o spui daca se poate...iar cea care are un stil diferit, prin indrazneala, sau aparitii exagerate..etichetate astfel de el..( ? ) devin animate, doar prin racnetele interioare orgolioase ale lui, incercand sa le domoleasca la suprafata, printr-un zambet fals, mai mereu... 

Totul ar fi atat de simplu, daca am da o 'neata, pedanta, curata si frumoasa, uitand macar pt.o clipa, acea masca..undeva, intr-un colt.. Dar, exista "ganganii" ce se incapataneaza sa se catere, sa-mi ajunga si pe sub jeansi daca se poate , sau daca nu prin cablul telefonic, sau mess..ori altele.. din curiozitate sau rautate, s-o "violeze" pe ea..macar virtual, expunandu-si tentacule ispititoare, precum ar fi vreo Inima Singuratica, neinteleasa..Deci, fraza de seara :) este: Who the f***  will know, the real truth..? w/e..

2 comments:

Emma on 28 aprilie 2009 la 18:09 spunea...

Fraza asta poate fi repetata la nesfirsit pina ii va pune cineva punct. Ori dat fiind ca omul e de la natura curios, nu cred ca vrea sa puna punct. Cum la fel cred ca ii trebuie o fibra solida ca sa aleaga forma directa, nu indirecta, desi ar fi de preferat si mult mai simplu. Ma gindesc: de ce prefera unii sa speculeze adevarul prin prisma propriilor interpretari in loc sa-l afle direct de la sursa si abia apoi daca mai e necesar, sa interpreteze? Probabil ca esti o poveste mult prea interesanta si de aceea. Probabil ca "foamea" dupa cunoastere e prea mare si de aceea din feedback (feed+back) nu se vede deocamdata decit "feed-ul" si "back-ul" luate separat..probabil mai e nevoie de ceva "digestie" pina sa devina feedback. Nu stiu, zic si eu...insa chiar si aberatie daca ar fi, tot e de preferat tacerii. Nu putem evolua, cunoaste, descoperi..decit interactionind si comunicind transparent. Dar si asta necesita timp...asa ca..pina atunci..fraza se repeta, seara de seara si nu numai. Love and Peace, Emma.

Unknown on 28 aprilie 2009 la 23:31 spunea...

ciao, bella..:)
muwamaaa..cat m-ai comentat..si cata dreptate ai..cam, peste tot..Io..spun doar ce spunea un "cretin"..:

"Cand vita;itatea ajunge in ochi, vederea este dura; cand se afla in urechi, auzul e fin.. Cand se afla in gura, vorbirea este precisa; iar cand se aduna in minte..gandirea este patrunzatoare.." (Huai-Nan-Zi)

..te pup :)

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino