vineri, 9 ianuarie 2015

Semne care va arata ca sunteti Lucrator cu Lumina ...


Aveti dorinta interioara de a face lumea un loc mai bun si mai frumos? Simtiti ca aveti un rol esential in a-i ajuta pe altii?

S-ar putea sa fiti Lucratori cu Lumina.

Lucratorii cu Lumina au un puternic sentiment de a aduce energie pozitiva in lume.Ei isi folosesc darurile spirituale , abilitatile si talentele,astfel incat sa raspandeasca intelepciunea divina legata de sentimentul iubirii de sine dar si a celorlalti , libertatea,cunoasterea si stapanirea de sine pentru a se alinia tot mai strans cu energiile pozitive ,pline de iubire pura.

Daca cei din jurul vostru spun ca aveti o „inima pura” care ii inspira,care le incalzeste spiritele,in special cand sunt „la pamant”,se poate ca in aceasta viata sa fiti meniti sa lucrati cu Lumina,aceasta sa fie misiunea voastra personala.

Un Lucrator cu Lumina se simte diferit de cei din jurul sau si va atrage in viata sa oameni pe care ii va ajuta sa-si identifice problemele si sa le vindece, va atrage situatii de viata sau evenimente unde,datorita prezentei lor , se va instaura pacea si armonia.

Daca inca nu sunteti sigur ca rolul vostru este sa fiti Lucrator cu Lumina iata cateva semne care va vor ajuta sa va dati seama:

Sunteti o fiinta sensibila
Spiritul unui Lucrator cu Lumina este foarte curat de aceea multe din gandurile negative ale celor din jur pot fi greu de descifrat si inteles. De asemenea se vor descurca foarte greu cu oameni care genereaza emotii intense precum furia , teama sau mania.

Evenimentele negative din viata unui Lucrator cu Lumina au un efect mai profund asupra lui ,lasandu-l mai obosit , simtind nevoia de auto-ingrijire astfel incat sa-si inalte nivelul de claritate si energie.

Singuratatea vi se pare normala
Din copilarie,un Lucrator cu Lumina se simte izolat,singur sau neinteles de ceilalti (datorita spiritualitatii sale crescute). Trecand prin schimbari si provocari ale vietii va gasi in aceasta izolare o Cale.

Fiind foarte sensibili si absorbind cu usurinta energiile toxice ale celor din jur (sau ale celor pe care ii ajuta) este important sa petreaca si timp singur in mod regulat.Aceasta latura introvertita nu vine dintr-o anumita preferinta sociala sau temperamentala ci este o Cale importanta care sta la baza spiritului Lucratorului cu Lumina.

In singuratate Lucratorul cu Lumina se debaraseaza de energiile absorbite si isi reincarca energetic fortele.

Sunteti empatici
Lucratorul cu Lumina avea nevoie de un sens crescut al intelegerii lumii de aceea de multe ori va ajunge in situatii grele de viata numai pentru a-si creste aceasta capacitate.

Cu fiecare situatie intalnita compasiunea lor va creste si asta ii va afecta si pe ceilalti care vor reactiona la randul lor cu mai multa compasiune in viata.

Aveti o dorinta puternica de a-i ajuta pe altii
Datorita firii lor empatice, Lucratorii cu Lumina de multe ori isi iau servicii in care ii ingrijesc pe altii: sunt asistente,medici,invatatori sau profesori, terapeuti ,acest serviciu implinindu-i dedicarea de a isi aduce contributia la binele lumii.

Va respectati si va onorati sensul spiritual al vietii
Lucratorul cu Lumina are o viziune mareatza asupra lumii.Ca o rotita mica a unei roti mari,ei isi dau seama ca fac parte din planul divin al Lui Dumnezeu pentru intreaga lume si ca prezenta lor in lume o poate afecta intr-un mod pozitiv. Lucratorul cu Lumina este conectat spiritual cu toate evenimentele si situatiile din viata stiind ca ele sunt corecte si au rezultat din ganduri sau actiuni anterioare.

Privind distrugerile din lume(taierea padurilor, conflictele armate sau atentatele,ori maltratarea animalelor) un Lucrator de Lumina va fi foarte afectat,poate simti chiar durere.Aceasta conexiune profunda ii va apropia foarte mult de lumea animalelor sau de natura ,de multe ori lucrand in aceste domenii.

Sunteti un pic rebel
Lucratorul cu Lumina este putin diferit si nu se potriveste „standardelor societatii”.Nu prea tine cond de structurile ierarhice si de multe ori se revolta in fata autoritatilor (atunci cand i se incalca principiile si credintele ).

Acest caracter anti autoritate este o caracteristica de baza a fiecarui Lucrator cu Lumina.

Actionati ca o voce pentru umanitate
Lucratorii cu Lumina de multe ori actioneaza ca reprezentanti ai omenirii prin actele lor creative.

De-a lungul istoriei multi Lucratori cu Lumina si-au adus contributia in schimbarea lumii in bine aratandu-ne modul lor de a vedea lucrurile prin opere de arta prin care acum,alti Lucratori cu Lumina se regasesc.

Creativitatea lor,cunostintele si natura intuitiva au un impact major asupra celor care ii intalnesc si au efect in lume.

Admirati Cosmosul
Ati simtit vreodata ca exista un „alt acasa” atunci cand priviti cerul?

Lucratorul cu Lumina este fascinat de stele, intelege existenta noastra dincolo de experienta terestra si are mereu senzatia ca este conectat cu ceva de dincolo de aceasta lume.

Este conectat cu ceea ce inseamna Sursa, cu divinitatea , tot ce este in Univers este puternic in spiritul lor si sunt calauziti tot timpul sa aduca Lumina acolo unde sunt.

Sunteti atrasi tot timpul de dezvoltarea personala si doriti sa-i inspirati si pe altii

Lucratorii de Lumina sunt tot timpul ghidati sa isi traiasca viata ca fiind cea mai buna varianta a lor si sa-i ajute pe ceilalti sa fie la fel. Cine suntem si ce facem in cursul fiecarei zile pot parea simple obiceiuri dar atata vreme cat ne indreptam spre Lumina vom cauta sa ne inconjuram de inspiratie,pozitivitate si orice activitate de crestere personala.

De aceea vom fi atrasi de meditatii,rugaciuni, yoga, sa citim carti de dezvoltare personala,sa participam la cursuri si seminarii cu teme spirituale sau sa mergem la biserica .

Mai presus de orice Lucratorii de Lumina nu au nevoie de validarea celor din jur deoarece sunt foarte responsabili de actiunile lor si isi cunosc puterea interioara.

Daca acum stiti ca sunteti un Lucrator cu Lumina faceti tot ce se poate ca sa fiti autentici si gasiti calea prin care puteti fi de ajutor lumii sau oamenilor.

Dumnezeu ii va trimite in viata voastra pe cei care au nevoie de voi,de Lumina din voi. Chiar si acum,cautati sa vedeti cum Lumina ii schimba pe cei din jurul vostru.

Luati o persoana cu care aveti unele neintelegeri,suparari sau cu care sunteti intr-un conflict. Inchideti ochii si vizualizati acea persoana in fata voastra,imaginati-va cum din voi porneste o Lumina stralucitoare alb argintie sau aurie si cum acea Lumina il invaluie si apoi ii umple intreaga Fiinta persoanei respective.

Multumiti pentru aceasta vindecare,veti vedea in scurta vreme cum conflictul se va stinge sau vi se va cere iertare sau vi se va da dreptate,ori persoana respectiva va iesi singura din viata voastra.

Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

Articol preluat si adaptat de pe https://www.powerofpositivity.com
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino