luni, 19 iulie 2010

Frontal



Fara avertisement, fara sa ceara permisiunea sa vina, fara sa intre macar observat, incet si dulce un sentiment bate la usa in adancul fiintei noastre transformand, solutionand totul. Pasiunea..

Cand ne dam seama de acest sentiment,uneori atat de dulce, atat de dureros si amar alteori,ne dorim cu adevarat sa scapam – doar pentru ca am stat intotdeauna in asteptare pentru ea sa vina sa spuna: “sunt aici si am venit sa stau”.

Acea zi, soseste, si o intampinam cu bratele deschise …

“Impreuna pentru totdeauna “ isi striga castigul din loteria vietii in sensul acela, cand iubesti ca datoria unui cuvant care incepe sa faca parte din vocabularul “dragoste.”

A doua zi, rochie, flori, decoratiuni interioare, luna de miere, casa noua incepe sa populeze imaginatia lor. Fiecare detaliu este urmat, cu toata iubirea care uneste cuplul fericit.

Totul trebuie sa iasa perfect, acest lucru trebuie sa fie cea mai fericita zi din viata lor si nimic nu poate esua.
Din acel moment, dragostea va trece la o noua faza, iar aceasta nu va schimba numele ei, va deveni doar o experienta in alt mod.

Visele devin mai realiste, viitorul celor doi este mai aproape decat era un miraj în trecut si noptile pe canapea din fata focului mocnind in camin, sunt acum o realitate, unde cel mai important, este ca visul poate sa-i insoteasca.

Iubitorii vor impartasi mai mult decat un sentiment frumos, vor impartasi o viata, bucurii, dar si tristetea din viata de zi cu zi.
Dragostea trebuie sa fie puternica si adevarata pentru a depasi coexistenta de zi cu zi a doua personalitati, uneori diferite, uneori similare, deseori diferente, asemanari, bucurandu-se de momente.

Ciclul incepe si se termina si trebuie doar sa profite cat mai mult din fiecare faza,iar pentru cei care nu au vazut visul oprit, timpul se schimba, de asemenea. Pasiunea coplesitoare pe care le-au dat-o zile magice, incepe sa dea un alt mod de sentiment, mai profund si mai stabil, dragostea.

Este bine sa traiesti aceasta, chiar daca mai tarziu se dovedeste a fi efemera.
Este sanatos, hraneste sufletul si ne da paradoxal viata, pentru ca este cea mai buna etapa, una in care doar ei cred ca au iubit-o si traiesc inca cu gandul la ea.

Si totusi e trist…

Apusul de soare cel care invadase sufletul lor si speranta zilelor reci cand adormeau doar in zori, visand ca pleaca intr-o calatorie cu proiectul lor…
Apoi, doua proiecte, trei si patru..s-au adunat pana cand acum vad lumea dincolo de culoarea roz bonbon, cand viata ei a devenit viata ei iar viata lui a devenit a lui.

Este momentul cel mai dureros, deoarece castelul de vis incepe sa se destrame mai devreme sau mai tarziu decat se asteptau.
Pentru ei, este timpul pentru a incepe sa construiasca castelul unde vor trai mai bine dorintele lor in cazul in care acestea se vor depozita in inima lor.

Apoi un timp de dificultati mari pentru cupluri, sa depasesti diferentele si combinatia cifrelor.. unde timpul obtine ce vrea incercand sa fii fericit.
Si cata munca…
Restul sunt doar stiri, concluzii si literatura…
(Dyeve - 18-01-2010 - a.k.a. Joker - smiles

2 comments:

Cosmin on 21 iulie 2010 la 22:42 spunea...

Foarte tare si amuzant art.
Nu te intereseaza o afacere online?Intra si tu in site-ul asta si daca iti place iti las id-ul meu.
cosmin_one1@yahoo.com

Pup.

Unknown on 23 iulie 2010 la 04:46 spunea...

@Cosmin

Merci,am sa incerc sa te contactez. smiles.
Thx.

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino