marți, 11 mai 2010

Epoca apocaliptica...


 

Intre 1949 si 1956, Curtea Suprema Americana, ornata bogat cu masoni în special din Ritul Scotian de Sud, s-a concentrat asupra eliminarii crestinismului din viata americanilor. Intre 1939 si 1971, jurisdictia masonica de Rit Scotian din Sud se numea "jurisdictia Noii Ere"; publicatia Consiliului Suprem al Jurisdictiei de Sud a ordinului Masonic de Rit Scotian din Statele Unite se intituleaza "The New Age - Noua Era".
In 1925, alegerile nu erau înca falsificate în asa masura ca azi, caci nu erau computerizate. Candidând la Senatul Statelor Unite, Hugo Black a fost obligat sa-si "dea demisia" din Ku-Klux-Klan, încheindu-si scrisoarea de demisie cu cuvintele: "al vostru, legat de voi indisolubil". Senatorul Black a continuat sa participe în secret la adunarile Ku-Klux-Klan-ului, ramânând membru pe viata si adept al "imperiului invizibil". In public, Hugo Black nega ca ar fi membru, si "oponentii liberali" s-au grabit sa-l creada. Apoi, Franklin Delano Roosevelt l-a numit pe Hugo Black în Curtea Suprema, unde judecatorii sunt numiti pe viata si unde Hugo Black s-a dedicat eliminarii crestinismului din scoli sub pretextul "separarii dintre stat si biserica". Sute de hotarâri judecatoresti care interzic crestinismul si impun manicheismul satanic al Noii Ere s-au revarsat de pe bancile Curtii Supreme a Statelor Unite si a celorlalte curti de judecata. Lupta ADL-ului (Ligii Anti-Defaimare) se duce printr-un potop de procese intentate scolilor care permit morala crestina si prin îndoctrinarea copiilor cu principiile unei "religii mondiale unice - One World Religion". Dictonul "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" care rezuma pentru copii învatatura lui Cristos (sa-l iubesti pe Dumnezeu si sa-ti iubesti aproapele ca pe tine însuti) a fost înlocuit cu dictonul psihologiei noi si al religiei Noii Ere: "Nu exista bine si rau; fa ce-ti face placere; daca-ti da satisfatie înseamna ca e bine". Organizatii ca colaboreaza strâns cu ADL (Liga Anti-Defaimare) în aceasta actiune.

La inaugurarea lui Bill Clinton "poeta" Margaret Johnson, alias Macdonald, alias Maya Angelou a recitat o stranie însiruire de incantatii la adresa "mamei-pamânt" si a stâncilor, pietrelor si copacilor cu care se simte sora. Probabil ca nici unul la mie din ascultatori n-a stiut ca asculta incantatiile religioase ale noii religii ale Noii Ordini Mondiale: "Religia noii ere - The New Age".

"Am luat cunostinta cu câtiva ani în urma de aceasta noua religie pagâna care urmareste sa înlocuiasca crestinismul, când, ca activist în numite organizatii de binefacere, am început sa primesc publicatiile si cataloagele altor organizatii asa-zise de binefacere - care vizeaza în realitate decrestinizarea si demolarea civilizatiei occidentale. Ceea ce frapeaza in primul rând aici este accentul pus pe necromantie (strigoi, relatii cu mortii) si pe vrajitorie si magie neagra în . Dar pentru cei care nu sunt pregatiti sa se declare direct adepti ai satanismului, ai SATANERIEI, ori ai cultului voodoo care practica sacrificiile umane si animale, ofera o fata mai blânda: un panteism liric si tandru, în aparenta, o dragoste pentru toate vietuitoarele (si ne-vietuitoarele) cu care capteaza multe suflete miloase pe care campania sustinua de calomniere a bisericii si religiei crestine le-a lasat fara punct de polarizare", marturisteste Gary Kah.

Promovarea tuturor religiilor, în special a celor primitive, tribale, a celor care recomanda omuciderea si canibalismul, este una din armele cu care promotorii Noii Ordini Mondiale lupta împotriva crestinismului. Iata ce scrie un fost mason care ajunsese la cel mai înalt rang, gradul 33: "Timp de 19 ani cât am fost mason am vazut si am participat la multe evenimente care m-au tulburat... Sunt folosite învataturile Cabalei, Zend-Avestei si ale Gnosticismului, împreuna cu astrologia si doctrinele idolilor din antichitate ca Osiris, Semiramis, Isis. Dar, de câte ori e pomenit Cristos, e indicat numai în batjocura" (Jim Shaw, dupa GHK, p. 140).

Gary Kah a gasit publicatiile "religiei noii ere" în magazinele de produse naturale. Datorita chimicalizarii intensive a produselor agricole în concernele agro-industriale, datorita pomparii continui cu hormoni, antibiotice si cortizon, a vitelor si pasarilor macelarite pentru carne în complexele industriale de crestere a animalelor si datorita poluarii continue a apelor cu mercur, astfel încât pestii marini ajung otraviti pe masa consumatorului, cancerul si infectiile alimentare au proliferat de asa maniera încât multi americani, mai putin ignoranti, cauta cu disperare produse alimentare naturale, nechimicalizate, lipsite de otrava. Astfel a înflorit o mica piata de produse alimentare si minerale naturale, pe rafturile careia cumparatorul gaseste - nu numai produsele alimentare ci si propaganda religiei noii ere. Caci în asta consta puterea conspiratiei: lupta pe ambele fronturi, în orice disputa, si astfel întotdeauna câstiga, indiferent care parte iese învingatoare. De fapt, cei care finanteaza eliminarea micului producator agricol si otravirea resurselor alimentare ale populatiei sunt si cei care finanteaza producerea de alimente nechimicalizate si nepoluate - cu conditia ca vânzarea lor sa fie un vehicol pentru propagarea aceleiasi ideologii promovate de echipa adversa. Cum spune americanul: "they work both sides - lupta de ambele parti ale frontului". (Gary Kah a gasit si câteva pravalii de produse naturale care nu promoveaza anti-crestinismul, vrajitoria si magia neagra a "noii ere", dar mai putine).
 
Pornit cu tot dinadinsul sa studieze "religia noii ere", Gary Kah a raspuns diverselor solicitari sub diverse nume si în curând a fost coplesit de un noian de publicatii, în care, urmarind numele indicate, a putut trasa relatiile dintre diversele organizatii si grupuri. Citind literatura "noii ere", el povesteste cum continutul încarcat de necromantie, ocultism si vrajitorie al acestei literaturi l-a coplesit si deprimat astfel încât nu recomanda nimanui sa citeasca aceasta literatura daca nu este puternic ancorat spiritual. Unele scrieri ale "noii ere" sunt în mod direct satanice si nu constituie un pericol, pentru cel cu un minim de bun simt; dar altele sunt în mod subtil si insinuant distrugatoare. In rezumat, "religia noii ere" este un panteism în care nu exista Dumnezeu ci doar o forta vitala care curge prin toata materia - minerale, plante, animale, oameni - toate acestea fiind egale si în egala masura divine, parte dintr-un singur tot divin. Acest concept îi face pe credinciosii "noii ere" sa accepte globalismul politic. Nimeni n-are suflet individual si unic, responsabil de actele lui, ci energia care l-a însufletit pe când traia se reîntoarce în noi si noi încarnari repetate. Dar evoluând la întelegerea marelui tot unitar, oamenii vor primi, cumva, puteri magice si astfel vor intra ca niste "dumnezei" în Noua Ordine Mondiala. Vrajitoria practicata de majoritatea adeptilor "noii ere" nu este totdeauna satanica; ei cred ca ocultismul lor le da posibilitatea sa manipuleze si sa foloseasca puteri oculte existente în natura.
 
Ce parere aveti despre Noua Religie a Noii Ordini Mondiale? Catre ce ne indreptam?Are legatura cu criza?
 
Uitati-va si la filmul "Apocalypto" din 2006 cu Mel Gibson - acolo am gasit cat de cat o explicatie. Se vehiculeaza ca oracolele au prezis o apocalipsa care va avea loc in timpurile noastre, centrata in jurul anului 2012. Toate sugereaza ca ceva se va intampla in acea zi; mas o menos, nu stiu ce sa mai cred. Chiar daca majoritatea au fost scrise in urma cu sute de ani, acuratetea lor intereseaza in mod special lumea moderna, deoarece previziunile apocaliptice pe care le contin se refera in mod special la perioada pe care noi o traim in prezent. Este o profetie sau doar o coincidenta? Oare ce o sa mai apara, ca eu una m-am cam saturat si precis si voi! Nu suntem destul de pragmatici, nu reactionam, pur si simplu dormim si acceptam ce se intampla.. E trist de adevarat si asta doare cel mai mult. Macar sa stim de mana cui crapam ..criza, masoni..whateva..Vreau sa vad nu mana ...ca deja o simt, si suflul in ceafa...:D.. dar vreau sa le vad ochii "calailor".

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino