luni, 25 ianuarie 2010

Ce sport sa mai practicam ?..





In Romania aceasta forma de miscare abia acum incepe sa fie promovata. Este vorba despre Kangoo Jumps. Foarte distractiva, antrenanta si chiar te ajuta sa te mentii in forma sau sa slabesti pentru ca arde calorii! In plus, protejeaza articulatiile. Denumirea se refera la cele doua ghete speciale pe care trebuie sa le incalti. Seamana cu rolele, doar ca in loc de rotite au niste arcuri eliptice si niste benzi de intindere. Ghetele au o pocnire redusa pana la 80% la impactul cu solul. Cand iti pui ghetele in picioare ai o senzatie ciudata, dar placuta. Toata lumea topaie prin sala ca niste canguri de prin Australia si se incearca acomodarea, cautand  echilibru.:))
Kangoo Jumps deschide o noua dimensiune a sporturilor pentru diferite vârste si face posibila dezvoltarea:fortei musculare,mobilitatea articulara, miscarea dinamica, rezistenta, capacitatea de coordonare, simtul ritmului s.a. Asa ca va urez mult succes, celor care vor sa incerce acest sport! Chiar merita incercat macar o data.. ;)

5 comments:

Unknown on 25 ianuarie 2010 la 13:50 spunea...

Hello Dyeve, I can't make the google translator work since I am having sluggish connection today--I can't comment related to your post.

Just wanna inform you that I have another blog award to share with you. Pls. pick it up when you find time. Thanks!

XO

Anonim spunea...

no thanks dy, i rather be at the side & watch the girls do it at close range, mmmmm v. inspiring indeed!

Unknown on 3 februarie 2010 la 20:09 spunea...

@BUTTER fly

Thanks my dear. I know that you have a great heart already and good thoughs for each of us..I will take it and just whait to see the next one..for sure you will make another. he he..Thanks and a lot of kisses.:)

Unknown on 3 februarie 2010 la 20:10 spunea...

@theBluesman

Oh, come on!..is not so hard..oke, be like this..just wach the girls..nut you can trie once..just..no big deal..:)

Anonim spunea...

i would rather sit & watch you do it

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino