joi, 15 octombrie 2009

Cat este tehnica si cat este ambianta intr-o partida ...



Sexualitatea este 10% tehnica si 90% ambianta
Intre agitatia zilnica, stres si monotonia vietii de cuplu, libidoul tau are cu siguranta de suferit. E momentul sa actionezi!
Invata cum sa iti trezesti simturile si cum sa te lasi dusa de val, pentru o viata sexuala fara probleme!
Pregateste decorul
Perdele si lenjerie rosii, lampi pozitionate strategic, lumanari parfumate, petale de trandafiri - iata ingredientele unei vieti sexuale reusite. Daca nu te-ai convins inca, afla ca sexualitatea este 10% tehnica si 90% ambianta. Asa ca, incearca sa aplici principiile Feng Shui si nu uita si de aromele esentiale de trandafir, iasomie si ylang-ylang - sunt afrodiziace naturale.
Exploreaza-ti corpul
Daca masturbare suna prea dur, il vom inlocui cu unul mai potrivit: mangaiere. Da, asta trebuie sa faci pentru a-ti trezi simturile si punctele erogene. Aplica-ti un ulei de corp sau lotiune hidratanta parfumata, un gel lubrifiant sau chiar fructe. Foloseste-le pentru a-ti ajuta partenerul sa iti puna sangele in miscare si sa te duca pe culmile placerii!
Traieste-ti fantasmele
Pe plan sexual, fanteziile sunt cele mai bune prietene, pentru ca te ajuta sa evadezi din lumea reala si sa intri intr-o lume in care singurul lucru care conteaza este placerea. Asa ca, de ce sa le refuzi? Intra in pielea oricarui personaj vrei, inchipuie-ti orice, totul este permis!
Respira
Pentru a scapa de stres dar si pentru a accede la placere, invata sa respiri corect. Cu gura deschisa, respira umflandu-ti abdomenul incet si profund. Iti vei ajuta astfel simturile, oxigenand si activand microcirculatia din zonele erogene. Apoi, cand placerea incepe sa creasca, respiratia serveste drept accelerator, asa ca nu ezita sa respiri rapid si, de ce nu, sa gafai.
Si nu te gandi la nimic!
Problemele, gandurile, lucrurile care te preocupa trebuie sa mai astepte! Acum este momentul tau si al partenerului tau, asa ca trebuie sa te concentrezi doar asupra placerii. Gandeste-te doar la cum sa faci sa te simti mai bine si cum sa iti satisfaci partenerul.
sex02_b

3 comments:

Anonim spunea...

v challenging indeed...

Unknown on 8 iulie 2010 la 22:11 spunea...

@theBluesman

Ha!You start digging.:))

XO

Anonim spunea...

i like to dig...

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino