sâmbătă, 1 august 2009

Deal yahoo & Microsoft with Carol..




Ce beneficii vor primii utilizatorii yahoo si, daca ar trebui sa ne bucuram sau intristam...smiles...tot ce ar mai trebui sa mai stim despre acordul dintre yahoo si Microsoft..ne povesteste Carol chiar acum... (stirea este de acum vreo 2 zile..insa, daca abia acum am apucat sa o citesc, banuiesc ca or mai fi si alte capete "neluminate"..tot ca al meu..So, lets take a look..Time is money!..:)

4 comments:

MFS on 1 august 2009 la 23:35 spunea...

Hi Dyeve!
There's a comment in our guestbook for you! MFS

Unknown on 2 august 2009 la 03:33 spunea...

@MFS
smiles..thank you for the beautiful comment on MFS site..till I get it..I look in the page.all over..Lucky me..I read youre comment from here again and I realise that you said were I can find that comment..smiles..
maybe I was a ll tired..but,yesss! I found him..
thx again..youre a beautiful and hospitable person..I can feel that not from youre nice words from there..but,I feel..and this is enough for me..
Gorgeus week-end to all the stuff..MFS!

Laszlo on 2 august 2009 la 12:02 spunea...

Acuma daca ma tot obisnuesc cu blogul tau mai ma bag in seama.Yahoo si Microsoft,fiecare in parte sau impreuna de ceva vrema tot vor sa contracareze Google.A fost parca anul trecut o oferta de cumparare dar nu am fost atent.E vorba de ff.multi bani una dintre motive asta a fost cand am facut bloguletul cu modele.Nu sa castig ci sa fac o experienta.Google incaseaza ceva bani pana omul primeste 10$.Si este o experienta fara smecherii de tipul-i-mi anunt prietenii-si sa faca click.Nici nu stie nimeni dintre prieteni ca am facut cu poze de fete blog.Dar e mult de povestit si daca i-mi permiti i-ti voi scrie daca nu aici nu prea am chef,chiar de toate.Sunshine 4u today.

Unknown on 2 august 2009 la 18:55 spunea...

@ladislausasiancuties

Hi!..Cum poti spune ca te bagi in seama?..Dar, mie imi place si imi face o desoebita placere sa ma comentezi forever..Zilnic, ceas de ceas, lunar, cum poti si ai chef..Esti mai mult deat binevnit..smiles..yoii..
Sigur ca poti sa-mi scrii prin e-mail..lucrurile care par mai interesante si nu neaparat sa fie postate si aici in commenturi..
Dar,ma poti comenta in continuare si pe blog..mie imi este drag sa stii..si iti raspund si aici..
O duminica frumoasa!

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino