joi, 16 iulie 2009

Pervesiunile sexuale..



Skamu.com - The only place for Myspace icons, Orkut avatars, and profile codes


Ce sunt perversiunile sexuale si care sunt cele mai cunoscute perversiuni sexuale?

Constituie acte de perversiune sexuala orice acte nefiresti in legatura cu viata sexuala. O perversiune sexuala este o deraiere de la trairea sexuala normala, care este in primul rand provocata de o boala psihica. Iata cateva din deviatiile sexuale, numite perversiuni sexuale:  
Homosexualitatea – Presupune relatiile intre doi barbati care se iubesc si au relatii sexuale comune. Se intalnesc relatii homosexuale la femei, purtand denumirea de lesbianism. Homosexualitatea poate fi cauzata si de tulburari hormonale. Se spune ca perversiunile sexuale s-ar datora unor trairi anormale ale sexualitatii in timpul adolescentei.
Exhibitionismul - Satisfactia sexuala derivata dintr-o varietate mare de strategii utilizate pentru a-si expune organele genitale unor persoane necunoscute.
Fetisismul - Este trairea si cresterea tensiunii sexuale doar prin privirea sau atingerea unui anumit obiect sau parte din corpul partenerului.  
Sadismul - Sadicul isi gaseste satisfactia sexuala doar atunci cand isi chinuie partenerul, producandu-i durere sau traumatisme.
Masochismul – Este inversul sadismului, adica satisfactia va fi atinsa doar atunci cand masochistul este chinuit sau maltratat de catre partenera.  
Voyerismul - Caracterizat prin obtinerea placerii observand din locuri ascunse activitatile sexuale ale altor persoane.  
Zoofilia - Este de obicei expresia unei boli psihice grave, deoarece individul respectiv are contact sexual cu diferite animale.
Pedofilia - Este psihopatia in care un barbat isi cauta satisfactia sexuala atacand copiii.  
Gerontofilia – Este opusul pedofiliei, cand obiectul satisfacerii sexuale devine un om in varsta.
Ipsatiunea- Este autosatisfacerea sexuala obtinuta printr-o mare varietate de mijloace mecanice folosite pentru excitarea organelor genitale. Autosatisfacerea sexuala a primit diferite denumiri: onanie, dupa numele unui personaj biblic, care practica coitul intrerupt ca masura anticonceptionala, sau masturbatie, referindu-se la folosirea mainii pentru obtinerea satisfactiei cautate. Practicata cu moderatie, ipsatiunea nu este nociva dar ea poate avea urmari pe plan afectiv sau tulburari de dinamica sexuala.
Troilismul - Se refera la schimbarea partenerului sexual cu o alta persoana in timp ce a treia persoana priveste, sau la doua cupluri care au relatii sexuale in acelasi timp, uitandu-se unii la altii.
Narcisismul - Este situatia in care propriul corp va constitui obiectul sexual, refuzand alte practici sau organe sexuale. Privirea organelor genitale proprii poate duce pana la orgasm. Este mai frecvent intalnit la femei decat la barbati.  
Incestul - Contactul sexual dintre doua persoane care sunt rude foarte apropiate.
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino