marți, 14 iulie 2009

Exista barbati atragatori dar foarte timizi...


Desi se pare ca femeilor le plac barbatii siguri pe fortele lor, majoritatea doamnelor prefera tipul de om linistit, care sta in banca lui, si ii place mai mult sa asculte decat sa vorbeasca. Acest lucru este partial adevarat; timiditatea poate fi atractiva, dar desigur, prea mult din orice strica. Poate ca tu ai fost tipul de barbat timid care statea intotdeauna in spatele clasei sau tipul rusinos care vorbea doar atunci cand cineva il intreba ceva. Barbatii timizi pot fi atragatori. Dar o data ce baiatul timid s-a maturizat, a descoperit ca femeile se simteau atrase de el. Surprinzator? Un tip timid poate sa atraga din cauza atitudinii misterioase pe care o are. Cu cat vorbeste mai putin despre el, cu atat acest mister se amplifica. Si barbatul care sta singur la bar poate fi interpretat ca un singuratic, care se opreste pentru ceva de baut si dupa aceea urca pe calul sau. Femeilor le place sa il faca pe barbatul rezervat sa vorbeasca despre el insusi. Ele cred ca in acea personalitate inchisa se afla un animal salbatic, care asteapta sa fie imblanzit. Este un lucru comun ca femeile sa sa mandreasca cu aceasta deschidere a personalitatii unui barbat timid si sa incerce sa-l schimbe, sa devina un leu atunci cand sunt cu ele. Timiditatea poate fi considerata si modestie, cand un tip retras se ascunde intr-un grup si refuza sa iasa in centrul atentiei. Desi timiditatea poate deveni atragatoare pentru sexul opus, cateodata este pur si simplu enervanta.

3 comments:

Emma on 14 iulie 2009 la 03:09 spunea...

da, tine pina la un punct si timiditatea ca mister, ca atractie, ca supercalifragilistic...dar pina la un punct...si citeva pahare la bar. Dupa care timiditatea nu doar ca devine enervanta, devine penibila si idioata de-a dreptul. Nu mai tine, domnilor, mon cher, aerul ala de mister acoperit de ochelari negri si un zimbet in coltul gurii....Atractia inseamna mult mai mult...dar cum orgoliul, vanitatea si lenea, sunt la loc de rang...va complaceti in postura de seic cu un harem la picioare, dansind din buric (ca ca a iesit o rima). Ginditi-va, nu puteti fi atragatori prin simpla prezenta fizica...trebuie si niscaiva suflet si emotie acolo...Scurt pe doi: n-am mai vazut barbati atragatori, cu charisma, de muuuuuuuuult, si atunci, mai degraba la televizor. Sorry man, you have to try harder!

Unknown on 14 iulie 2009 la 06:46 spunea...

ha! ha! Iubita mea, dar esti pornita rau pe masculi..doar astazi sper..;)
M-am referit la barbatii timizi care stau ca fraiericii cand plac o femeie si sunt atat de timizi, isi mai fac si calcule prin creierase si asteapta sa fie ei agatati, mai nou asa este la moda..S-a dus demult vremea curtoaiziei, adica femeia sa fie cea timida iar barbatul cel care ii face gard, zid..ce-o fi fos atunci pe vremuri..Ai perfecta dreptate. Traim in secolul vitezei iar vremea Penelopei cum spuneam mai demult..s-a dus babe..Asa ca rara avis, mai exista 1 max.2 la 10000%..hihiii
te pup si multumesc ca ai trecut la mine in pagina

Anonim spunea...

Ce destepte sunteti voi..fara barbati ati muri de prostie,dar va visati independente.Dar daca tot vreti sa fiti independente,de ce vreti sa folositi barbatii?Adica voi sa dati ordine si ei sa execute,nu?Sper sa ramaneti singure ca asta meritati.Oricum ati facut numai rau in istorie si nu va invatati minte.Dar lasati ca veti plati si voi corespunzator.
Nu meritati iubirea nici unui barbat.

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino