miercuri, 15 iulie 2009

De ce amanta este necesara, sau nu..



Barbatii isi "trag" amante pt. ca:
Fanteziile sau dorintele lor sexuale se izbesc de un oarecare respect artficial, de o principialitate impusa de societatea fals morala sau de frica de a nu fi interpretati in mod gresit de cele care le incalzesc "patul conjugal".
Si atunci in loc sa faca dragoste in mod "salbatic" cu cea care de fapt isi doreste (poate si ea) acelasi lucru, porneste in cautarea unor persoane de sex opus fata de care are mai putine obligatii si implicit mai putine explicatii de dat cu referire la modul in care doreste sa-si concretizeze fanteziile sexuale.
Marea majoritate a amantelor sunt "cumparate" cu bani destul de "grei" si in felul acesta din pacate apare sindromul asimilarii femeii cu o marfa care o data achizitionata poti face ce vrei cu ea, fara sa-i mai explici, fara sa-ti mai fie rusine... si astfel, sexul frumos pierde de doua ori.
O data pentru ca reprezentantele acestei categorii sunt din ce ce in ce mai mult tratate ca obiecte ce pot fi cumparate (si aici nu mai e doar vina barbatilor), iar a doua oara pentru ca desi fiecare din noi isi doreste  partenera sa de viata cat mai stabila, in foarte scurt timp descopera ca aceasta odata instalata "in post" nu se mai gandeste nici pe departe sa fie ceea ce se intrevedea la inceput ca va fi.
Siguranta unei relatii, naste deseori senzatia ca totul merge de la sine si partenerii pot sa-si permita "luxul" unor neglijente sau chiar respingeri determinate de capricii sau tentative de a "dresa partenerul opus".
S.O.S.
Nu am precizat care din parteneri au in general asemenea tentatii, caci ele intr-adevar se intalnesc atat la femei, cat si la barbati... desi s-ar putea afirma fara unda de indoiala ca femeile sunt mult mai capricioase si mult mai dornice de a prelua conducerea intr-un "meci in doi"!
Revenind la problematica amantelor, trebuie spus ca dupa o perioada in care barbatul simte ca este neglijat de "partenera stabila" si vede pierdut "focul" primelor intalniri, cauta sa-si suplineasca aceste lipsuri prin "alte locuri".
Cea mai des intalnita problema legata de sex intre parteneri este cea a sexului oral care este considerat de unele femei ca pe ceva absolut inacceptabil si injositor. Din pacate, vina aparitiei acestui punct de vedere o au si barbatii - care nu stiu sa transforme actul sexual intr-un vartej, in mijlocul caruia orice este permis.
O alta problema ar fi cea a rutinei actului sexual, rutina care la un moment dat plictiseste... si in mod absolut sigur conduce la noi cautari.
Atunci cand exista sentimente si emotii adevarate... nici unul din parteneri nu se mai gandeste daca este bine sau rau sa faca sex in masina, in lift, in bucatarie sau pe balcon... nici unul din parteneri nu se mai gandeste daca masturbarea impreuna sau sexul oral, anal ori intre sani este rusinos... Si asta va rugam sa ne credeti pe cuvant!
Ca sa nu trageti concluzia ca suntem partinici, poate ar trebui totusi sa va dam o sugestie. Cautati in prevederile Codului Penal la articolele care incrimineaza prostitutia si incercati sa gasiti vreo pedeapsa pentru cel care in mod indirect este autorul moral al prostitutiei... adica "barbatul platitor".
Veti observa cu stupoare ca desi barbatii sint obligati prin Constitutie sa cunoasca legile acestei tari (si fie vorba intre noi macar cele legate de prostitutie le cunosc), ei le incalca cu premeditare "ducandu-se la curve" si platind acest serviciu (deocamdata) ilegal, desi cunosc ca gestul lor este impotriva prevederilor legale.
Cu alte cuvinte, pe langa faptul ca sunt autori morali, sunt si participanti directi la infractiune... si complici... si tainuitori... toate aceste atribute conferindu-le cu prisosinta acelasi statut de infractori, asemenea prostituatelor.
Ati auzit vreodata de vreun barbat care sa fie inchis sau judecat pentru ca a platit vreo femeie pentru satisfacerea nevoilor sexuale personale...? Noi nu! Nu-i asa ca e stupid? Nu-i asa ca morala acestei societati care emana asemenea legi este cel putin indoielnica si de prost gust?
Partea interesanta a lucrurilor este ca tocmai acesti vajnici aparatori ai moralitatii sunt cei care habar nu au cum sa va aduca in starea necesara de a dansa lasciv si excitata pe principiile moralei atat de subrede.
So,  ce este mai moral? Sa faci dragoste asa cum iti vine sau sa rostesti cuvinte mari in care nici macar tu nu crezi?
(Icewoman)




2 comments:

Neel N on 19 iulie 2009 la 13:05 spunea...

nice blog worth visiting

Unknown on 19 iulie 2009 la 14:28 spunea...

Thx.I'm glad that U like it.See y'a again

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino