luni, 1 iunie 2009

Simplu spus 'neata!


Hei,'neata!- se aud claxoanele afara , oalele zdranganind pe la bucatarii in cautarea ibricelor din care se sorb guri de cafea grabite, din dorinta de a vedea binele mai clar si poate a se indrepta spre el.

Gata!..trebuie sa am,sa avem o dimineata frumoasa, pedanta, si chiar daca viata poate mi-a dat vreun patru daca am suparat-o uneori, daca am meritat sau nu, astazi nu mai conteaza.. deschid si eu radioul, il dau la maxim pe Guerrilla si las sa patrunda in casa mea, toata muzica, glumele, discutile cu toate picanteriile si ingredientele adaugate zilnic de Dobro si Craio .
 

"Banda" asta observ ca irita din ce in ce mai multi jurnalisti, si ma intreb de ce..?! Detin ei secrete nestiute de altii?...Nu cred. Doar pt. ca au un mod de a gandi pozitiv si logic din pozitia individului ce este pe buna dreptate iritat de toate intamplarile aberante ce se petrec in tarisoara asta..? Doar pt. ca se simt responsabili sa nu mai ingaduie vrajelile si promisiunile insailate cu ata alba de cei care ne conduc, incercand sa faca o analiza mai clara si ordonata pt. a ne forma si noua celor care ascultam, o idee mai precisa asupra tuturor evenimentelor ce se petrec in tara asta, incercand sa ne integreze mai mult in a reflecta fiecare, si incercand impreuna sa evitam in a mai accepta teoriile deja gata formate de catre cei de sus..?!

Trebuie sa ne simtim rusinati sau stanjeniti acum, in a-i intreba pe cei bogati de ce se folosesc atat de putin de bogatia lor si nu renunta la ea, atunci cand sunt nefericiti, bravand in continuare in fata noastra..? Nu ar trebui sa existe o legatura dintre noi si tot "rahatul" de afara? Eu zic ca da. Se spune ca 90% din creierul omului nu poate fi filtrat. De ce ? Pt. ca el filtreaza rahatul si creierul nu-i mai face fata, d-aia.. Nu putem sa fim un acord simplu si firesc cand este vorba despre a lasa cursul natural al lucrurilor sa curga, trebuie sa rupem macar o bucatica de adevar fiecare, si poate reusim sa rupem si tot sistemul, candva... 


Omul nu mai stie ce e bine si ce e rau pt. el si nici ce perspectiva de gandire sa mai dea asupra lucurilor care tot vin de-a valma..Multi oameni se uita bulversati si mirati, ca liceenii aceia in fata carora Gustav Metzger tinea o lectie de arta auto-distructiva, aruncand acid clorhidric peste o panza, si explicand gestul artistic in timp ce panza colorata se dizolva sub actiunea acidului...Cam asa as face comparatia dintre oamenii de rand si cei care ne conduc, pt. ca incapacitatea lor de a intelege si a valida acest "act creator" cu care se tot falesc cei de la conducere nu poate fi acceptat cand noi suntem lasati pe aripile vantului...
 

Asa ca, ia sa mai lasati in pace pe cei de la Guerrilla, sa franga si inimile frumoaselor daca vor, sa-si formuleze ce tertipuri doresc si sa le transpuna pe muzica lor verbala atat de buna... Din partea mea.. vant la pupaaaa! secaturilor mici, abia astept in fiecare dimineata sa va aud vocile melodioase si stilul personal exploziv cu simtul umorului bine dezvoltat, pt. ca atunci cand incerci sa comunici despre tot ce te inconjoara, inseamna ca tot ceea ce faceti voi dragilor, faceti cu p a s i u n e.

PS - Imi investesc energia in concordanta cu mostenirea si tiparul original al sufletului meu.

2 comments:

Anonim spunea...

thinking of you...nice

Unknown on 4 octombrie 2010 la 16:09 spunea...

Just now I sow this comment. My, Gush! :)) from january..I am a real crazy one...indeed. Luckly me..I make clean from time to time here..on my blog.

Thanks, Hans! Sweet asusual..

xo

 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino