duminică, 7 iunie 2009

Mission complete



Finala de la Roland Garros a avut parte şi de un moment inedit. Partida dintre Roger Federer şi Robin Soderling a fost întreruptă pentru aproximativ un minut de intrarea pe suprafaţa de joaca a deja celebrului Jimmy Jump, un "impatimit" al evenimentelor sportive cu "greutate" si mare fan al Barcelonei. :))
Si cu toate acestea,după trei finale la rând ratate, toate în faţa lui Rafa Nadal, Federer s-a impus de o manieră categorică în faţa revelaţiei de anul acesta, Robin Soderling,6-1,7-6,6-4.
Roger Federer a devenit cel mai titrat tenismen din istoria Open. Elveţianul a cucerit în premieră Roland Garrosul şi l-a egalat pe legendarul Pete Sampras în clasamentul celor mai multe turnee de Grand Slam câştigate, 14. Fed-ex are totuşi un avantaj în faţa lui `Pistol Pete`, americanul nereuşind să se impună niciodată la openul francez. FELICITARI,Roger!le meriti din plin.
Si daca tot a intrat pe teren, acest Jimmy Jump - sa vedem si cine este individul..:))
Iată câteva fragmente din CV-ul impresionat al lui Jimmy Jump:
- a înşelat vigilenţa stewarzilor pe stadioane din Africa, Asia, America de Nord şi de Sud şi Europa;
- a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor din 2007 de la Atena, dintre Milan şi Liverpool;
- a intrat pe teren în timpul finalei Euro 2004, dintre Grecia şi Portugalia şi în semifinala dintre Germania şi Turcia de la Euro 2008;
- la întâlnirea Celtic - Barcelona din 2008, planurile lui Jimmy au fost dejucate! Deşi se deghizase în scoţian, acesta a fost "capturat" în incinta stadionului "Celtic Park" de câţiva poliţişti care îl urmăriseră chiar din momentul în care coborâse din avion :) A văzut partida sub atenta supraveghere a forţelor de ordine.- nu se rezumă la meciuri de fotbal. Are la activ "apariţii-surpriză" în Euroliga de Baschet, Formula 1, Emisiuni Televizate şi chiar prezentări de modă.

Jimmy viseaza sa ajunga la Hollywood, asa ca, cine stie..pana atunci iata link-ul de la site-ul personal - http://www.jimmyjump.com/ iar, victoria de azi,ii aduce elveţianului locul celui
de-al doilea jucător din istorie în era Open care să fi câştigat toate cele patru turnee de Grand Slam. Singurul care reuşise această performanţă a fost Andre Agassi, care în 1998 îşi trecea în palmares tot Roland Garrosul.
Urmează Wimbledonul, unde Federer ţinteşte cel de-al şaselea trofeu. Supremaţia i-a fost întreruptă anul trecut de Nadal, dar expresul vrea cu siguranţă să-şi extindă dominaţia.
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino