miercuri, 22 aprilie 2009

Stil..


Photobucket
Lumea lui Coco Chanel parca apartine unei alte lumi; o lume in care femeia mai trebuia sa-i faca pe plac si barbatului, nu doar siesi.. In acea perioada, a existat un inger cu aripi albe, cu privirea pe cat de blanda pe atat de patrunzatoare - Katharine Hepburn. Pantalonul purtat de ea, avea un stil ce te lasa cu gura casca. Printre atatea stiluri si colectii somptuase, cu stiluri strict sau nu arhitecturale, K.H. isi adauga nota personala oferindu-ne dovezi clare, punand amprenta unei identitati ce are partea sa imensa de seductie si, emitand mesajul ca, o femeie poate fi clara si vie, chiar daca poarta pantalon. 

Poti arata extraordinar de feminina, chiar si cand esti incaltata cu bocanci, sau chiar daca ai fi in noroi pana in gat..totul tine de stil.." a avea stil"..stilul, atitudinea ta personala. Nu trebuie sa fii putred de bogat,ca sa te imbraci bine, si doar sa stii sa-ti porti pana si o "zdreanta" careia daca ii conferi lumina din atitudinea ta interioara, te poti derula lejer scotand piuituri in jur, doar pt.ca stii sa-ti porti haina. Da, haina face pe om!..insa, haina este mai mult decat se poate vedea cu ochiul. Haina trebuie unita cu spiritul, devine un fel de "tu" in actiune, uneori restabilindu-ti echilibrul interior, poate de cele mai multe ori. Haina trebuie sa-ti mentina si viziunea unitara pt.tot ceea ce exista in jur, societatea.."gura lumii" - cum se spune.

Katharine isi poarta pantalonul, frecvent mai in toate peliculele in care a jucat, folosindu-se de puterea sa interioara, de a se vizualiza inaintea acelor ochi, care aveau sa o priveasca apoi mirati, lasand multe femei sa incerce sa o imite, ea doar concentrandu-se la rolurile sale cat mai bine, iar tinutele sale in pantaloni, sa le foloseasca ca pe un magnet ce atrage energia pozitiva in efortul creator de a avea stil si de a stii sa-l porti, fiind sincera cu sine insusi, iar daca asta simti ca vrei sa porti si te simti bine si confortabil in pantaloni, atunci te concentrezi pe viziunile si gandurile tale, pt. a putea crea un tipar de frumusete si perfeciune, spre un stil cat mai personal.
Photobucket

Photobucket

Photobucket


 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino