duminică, 26 aprilie 2009

..fraza de seara.. - dyeve


Actul de samavolnicie se produce cand lipseste feedback-ul; cand oamenii sunt lasati "vraiste"..si la voia intamplarii.."abramburici" ab initio. Apoi, cu timpul se produce cea mai mare fractura posibila, cand ai opinie separata, pe diferite teme: homosexualitate, sex, viata, love, principii..s.a.m.d. 

Poate te "cari", sau te incapatanezi sa ramai, sa dai replici in continuare, dure sau "blande" depinde de chef , de acea tema; cand tu doar spui ce este fezabil pt.tine, persoana ta, nu pt.fiecare - fara sa pui accent prea mult, in a leza, ceea ce este in interiorul fiecaruia si, astfel plasezi majoritatea oamenilor din locul respectiv (blog, forum..site..etc.) intr-o pozitie de respingere..a felului tau personal de a fi..doar pt.ca nu sunt etalate niste "doctrine"..ale locului respectiv unde te-ai afla; .acel Regulament de Ordine Interioara..al firmei respective. Ei sa propuna, iar tu alegi daca, accepti, sau nu...pt.ca uite asa te trezesti, si tu si ei..de parca am fi calcat vreun sarpe-n noapte, si, ne speriem fiecare.. ne consumam si aerul... incat..apelativele..din jur, te fac sa ciulesti urechile mai bine, spre radio de unde canta melodia: "Hai, sa iesim pe usa, nu pe geamuri!.."Dar, clar este o munca de Sisif - daca vei vrea sa schimbi vreodata un om.. 

De ex. unui mascul.. Degeaba ii oferi complimente..daca nu accepti ca tu ca femeie, esti doar un accesoriu la bratul lui, sau in patul lui, pt.ca ei toata viata vor sa se simta puternici, duri..dar nu oricum..dintr-o bucata, sa le-o spui daca se poate...iar cea care are un stil diferit, prin indrazneala, sau aparitii exagerate..etichetate astfel de el..( ? ) devin animate, doar prin racnetele interioare orgolioase ale lui, incercand sa le domoleasca la suprafata, printr-un zambet fals, mai mereu... 

Totul ar fi atat de simplu, daca am da o 'neata, pedanta, curata si frumoasa, uitand macar pt.o clipa, acea masca..undeva, intr-un colt.. Dar, exista "ganganii" ce se incapataneaza sa se catere, sa-mi ajunga si pe sub jeansi daca se poate , sau daca nu prin cablul telefonic, sau mess..ori altele.. din curiozitate sau rautate, s-o "violeze" pe ea..macar virtual, expunandu-si tentacule ispititoare, precum ar fi vreo Inima Singuratica, neinteleasa..Deci, fraza de seara :) este: Who the f***  will know, the real truth..? w/e..
 

d y e v e Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino